2777
2789
عنوان

عمل دیسک کمر... کمک...

329 بازدید | 10 پست

سلام شوهرم دوم تیر عمل دیسک کمر کرده بعد۱۵روز بخیه کشیده و وزیت شده مشکلی نبوده حالاکه تقریبا۲۲روز گذشته میشه با قطار بریم سفر؟سفر منظورم خونه مامانم اینا تقریبا۸ساعت راهه

سلام سفر واجبیه؟ خواهر منم حدود دو ماهه عمل کرده فقط جاهای نزدیک میره.من باشم نمیرم

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الان درد داره؟شوهرم درد نداره میتونه بشینه

نه خدا رو شکر دردش خوابیده ولی خب رعایت میکنه.باور میکنی خونه ما با ماشین یه ربع راهه به خونشون چند ماه بود نیومده بود پریروز اومد 

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
میخایم ادامه مرخصیشو بریم شهر ما من از خانواده ام دورم

خب دور باشی چی میشه.منم دورم باور می کنی سالی یکی دو بار بیشتر نمیرم

امسال هم بچه کوچیک دارم دیگه تابستون هم نمیرم.

کمر مهمه حیفه اینهمه عمل کرده درد کشیده.چند ماه صبر کنید کامل کامل روبراه بشه بعد ان شاالله سفر هم میکنید.

شوهرم دیروز پارک بود با خواهرش اینا😒

اشتباه میکنه دیگه