2777
2789
کجا انجام دادی و چقد شد هزینش

کلینیک مهرزاد ۷۵۰۰برای لیپو غبغب و بوکال فت البته۷۹۰۰بود تخفیف داد همه میگن درد وقتی میرسی خونه باید شروع بشه من ورم دارم و کبود مختصری شده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چجوری انجام دادن میشه توضیح بدین منم توفکرشم نمیدونم لیپوماتیک کنم یایه روش جدیدهست کل صورتولاغرمیکن ...

عزیزم من کلا صورت گردی داشتم وقتی تپل شدم غبغبم وحشتناک شد اخرین راه حلم بود ب حدی حالم بود ک از افراد جدید خجالت مبکشیدم 

اول بوکال انجام دا‌د با بی حسی دندون پزشکی داخل دهن حدود ۵دقیقه سریع ۴سی سی تخلیه کرذ هر سمت ۱بخیه خورد بعد غیغب بی حس کرد ک من چون چاق هستم و لوزه دارم واقعا بعد تزریق اون اب نفس تنکی داشتم ک سریع تا ورم کرد در حدود ی ریع تخلیه کرد اون اب برای حل شدن چربی فکر کنم بعذ هم با باند کشی بست ب طرز وحشتناکی ترسیده بودم ک خداروشکر عالی ث بدون درذ پیش رفت فقط الان کبود شدم ولی فرم خودشو گرفته اما نمیدونم ورمم و کبودی چقدر بیشتر میشه و درد میاد سراغم چون تا الان ک خودم اومد پیشگیری کرذم ی ژلوفن خوردم ساعت ۶ عصر من برگشتم خونه

چه خوب  فقط لیپو غبغب چقدر بود ؟

همرا بوکال فت چون لپم داشتم خیلی تو دوق نمیزد ولی کاملا چهره ام تحت تاثیرش بود خواهر کوچیکم مجبورم کرد ک واقعا از اون همه ترس خجالت کشیدم

کلینیک مهرزاد ۷۵۰۰برای لیپو غبغب و بوکال فت البته۷۹۰۰بود تخفیف داد همه میگن درد وقتی میرسی خونه باید ...

سلام عزیز جان من سه روزه لیپو غبغب تو کلینیک مهرزاد انجام دادم همون لحظه بعد عمل خودمو دیدم خوب بود ولی الان احساس میکنم تغیر آنچنانی نکرده میشه لطفا بگین الان شما با گذشت چند ماه کاملا غبغب تون برطرف شده؟ کلا رازی بودین نتیجه دلخواهتون داشت؟

عزیزم من کلا صورت گردی داشتم وقتی تپل شدم غبغبم وحشتناک شد اخرین راه حلم بود ب حدی حالم بود ک از افر ...

عزیزم میشه بفرمایید از عمل راضی بودین یا نه من ۲۹ سالمه غبغب دارم بنظرم خیلی تو چهرم تاثیر داره تو فکر عملم از نظر شما انجام دادنش فایده داره