setareeeeeh مدیر استارتر عضویت: 1400/12/20 تعداد پست: 2668 عنوان بیایین بگین چی بگممم 48 بازدید | 5 پست بچها استادم ک عمون کراشمم هس قرار بود ی عکس براش بفرستم منم یادم شد بم پیام داد سلام چطورین منم نوشتم خوبم شما چطوری اونم نوشت واسه حال و احوال پرسی ک پیام ندادم عکس و بفررسسسسوای ضایع شدم ی چیزی بگین بش بگم فک کنه من کراش نیستم روش فک میکنم حس شوخ طبعی ام رو از دست دادم.......شوخی کردم 1401/04/24 | 00:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mord عضویت: 1399/03/06 تعداد پست: 13636 پر بازدید شد برا من دعا منین به خدا محتاجمد وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak
kishabs عضویت: 1400/09/30 تعداد پست: 300 چرا اینجوری حرف میزنه برا احوال پرسی پیام ندادم عکسس بفرس 😐😐😐😐
setareeeeeh مدیر استارتر عضویت: 1400/12/20 تعداد پست: 2668 بگو که به چه دلیلی باید بفرستم اونو از قبل باید براش میفرستادم باهم هماهنگ کرده بودیم عکس ی کتاب بود فک میکنم حس شوخ طبعی ام رو از دست دادم.......شوخی کردم
setareeeeeh مدیر استارتر عضویت: 1400/12/20 تعداد پست: 2668 چرا اینجوری حرف میزنه برا احوال پرسی پیام ندادم عکسس بفرس 😐😐😐😐 نمیدونم:||| فک میکنم حس شوخ طبعی ام رو از دست دادم.......شوخی کردم