2821
2789
عنوان

برگشت

123 بازدید | 10 پست

سلام. کمک. دعا برای برگشت عشق می دونین؟  چند وقته رفته. دارم از غصه دق می کنم. توی یه ماه و نیم اخیر فقط سه چهار بار تلفنی حرف زدیم. آخرین بار هم جوری بود که انگار نمی خواد بیاد. دعای مجرب کی بلده. 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

حالا چرا میخوای برگرده؟وقتی خودش نمیخواتت الکی اصرار نکن بعدا پشیمون میشی ،من خودم بعد ۵ سال دوست پسرم و ول کردم خیلی اصرار کرد اما پا رو دلم گذاشتم چون با عقل تصمیم گرفتم بعد ۵ سال هنوز هیچ اقدامی نمیتونست برای ازدواج بکنه نه کارش درست شد نه پیشرفتی داشت با احساسم دارم می‌جنگم خیلی سخته اما نمی‌خوام یه زندگی اشتباه و شروع کنم

حالا چرا میخوای برگرده؟وقتی خودش نمیخواتت الکی اصرار نکن بعدا پشیمون میشی ،من خودم بعد ۵ سال دوست پس ...

دوستش دارم. نمی تونم. صبح تا شب تو فکرشم. گریه می کنم. 

خب صبر کن تا درست بشه. آدم داغون میشه 

۵ سال براش صبر کردم هیچی درست نشد بازم میگه صبر کن ،روز به روز اوضاع ش بدتر میشد ،همبن ۲ هفته پیش تمامش کردم آدم اذیت میشه اما فکر که کردم منطقی نبود بیشتر از این جوانی م و بزارم مگه تا کی خاستگار میاد برام چه قدر سختی بکشم برا کسی که فقط امروز فردا میکرد 

دوستش دارم. نمی تونم. صبح تا شب تو فکرشم. گریه می کنم. 

من کامل تو رابطه شما نیستم اما یه توصیه با عقل تصمیم بگیر نه احساس برو به کاغذ بیار چیزای خوب پسره و بنویس چیزا بدشم بنویس ببین کدوم سنگینی می‌کنه اگر بدیهاش بیشتره پس تمام کن حتی فکر کردن بهش و برای اینکه بازم راحتر فراموشش کنی برو پیش یک مشاور خوب 

حالا چرا میخوای برگرده؟وقتی خودش نمیخواتت الکی اصرار نکن بعدا پشیمون میشی ،من خودم بعد ۵ سال دوست پس ...

دفعه آخر که همو دیدیم حس کردم بازم می بینمش. هنوزم حس می کنم تموم نشده. 

من کامل تو رابطه شما نیستم اما یه توصیه با عقل تصمیم بگیر نه احساس برو به کاغذ بیار چیزای خوب پسره و ...

نه بابا. مشاورا که فقط پول می گیرن. یه سری حرفهای تکراری انگیزشی می زنن. به درد نمی خورن