2777
2789
عنوان

شوهرم آبروم برد جلو مهمونا

877 بازدید | 31 پست

مهمون قراربود بیاد دو نفر منم اندازه درست کردم وکمی اضافه چون مادر همسرم اینجا بود .اینا اومدن بعد همسرم گفت برای ۶ نفر غذا نیست گفتم نه.گذشت تا موقع کشیدن غذا گفت غذا ها رو بزار سبد میریم بیرون .ب سه نفر از دوستاش هم گفته بیان..

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

غذای من برای ۴ نفر بود .خدا روشکر هم مرغ درست کردن هم گوشت قرمز .اعصابم خرابه برنجم کم بود .و مادر شوهر هم اجازه نداد براش بکشم گفت کم میاد بدون شام رفت

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با شماهماهنگ میکرد

دوستاش غریبه نبودن نمیدونم چرا بدون اینا جایی نمیره.

غذای من برای ۴ نفر بود .خدا روشکر هم مرغ درست کردن هم گوشت قرمز .اعصابم خرابه برنجم کم بود .و مادر ش ...

خودشم فهمیده پسرش عقل نداره

اگر بر هوا پری مگسی باشی و اگر بر روی آب روی خسی باشی،،، دل به دست آر تا کسی باشی      

مردا همیشه اینطورن میگن برای دو نفر غذا آماده کن بعد که مهمونا میان میبینی 6تا 10 نفر اومدن😶

من معتقدم ستاره ها طوری پشت سر هم به خط میشند که آدم ها بتونند همدیگر رو پیدا کنند.حالا اینکه قراره عاشق هم باشند یا با هم دوست بمونن به مرور زمان مشخص میشه:).....2.2.2....4.4.4

مردا همیشه اینطورن میگن برای دو نفر غذا آماده کن بعد که مهمونا میان میبینی 6تا 10 نفر اومدن😶

دقیقا

شمردنشون نمیاد😂

سلام‌.هیچ وقت منتظر فرداو خوشبختی نباش.تو سخترین روزایه زندگیم یه چیزیو یاد گرفتم زندگی دلخوشی هایه کوچیک.من از یه قطره بارون که بخوره به صورتم لذت میبرم.
دقیقا شمردنشون نمیاد😂

اصلاا فکر نمیکنن ممکنه غذا کم بیاد تااازه خودشون بیشتر غذا میکشن😂😂😂

من معتقدم ستاره ها طوری پشت سر هم به خط میشند که آدم ها بتونند همدیگر رو پیدا کنند.حالا اینکه قراره عاشق هم باشند یا با هم دوست بمونن به مرور زمان مشخص میشه:).....2.2.2....4.4.4

منم اولین باره اندازه درست میکنم .

اصلاا فکر نمیکنن ممکنه غذا کم بیاد تااازه خودشون بیشتر غذا میکشن😂😂😂

وای دقیقا