2777
2789
عنوان

ازدواج طلاق

132 بازدید | 15 پست

خب می‌خوام نظرتون بدم بنظر من وقتی دونفر باهم تفاهم ندارن حالا بعد یکسال ده سال میتونند جدا بشند این نظر منه البته زوجین ک بچه ندارن و میگم چرا بخاطر حرف مردم ک بخوای نخوای حرفشون میزنن به اجبار زندگی. کنی زندگی ک احساس خوشبختی نمیکنی بمونی بسازی مبادا مردم نگن فلانی طلاق گرفت

یجوری‌فراموشت‌میکنم‌ک‌آلزایمز‌بگه‌پشماممم😐

فقط حرف مردمم نیست....آدم نباید زود ناامید بشه...تلاش برای هدفت قابل تحسینه...تلاش برای رسیدن به چیزی که یه روزی هدف کل زندگیت بوده مقدسه....قبول فوری شکست و من نمی پذیرم...اما این به معنی سوختن و ساختن نیست تلاش هم تا یه جایی عاقلانه ست بعدش میشه تلاش بیهوده....این که تفاهم ندارن خدافظ طلاق درست نیست.....آدمی که برای هدفش نهایت تلاشش رو میکنه حتی اگه شکست هم بخوره بازم قابل تحسینه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب نمیشه ک شاید یکی علاقه داشته باشه هنوز یکی هم نه

خب گیریم حرف شما درست یکی دیگ علاقه داره بازم باید بمونه بسازه ب چ قیمتی به قیمت علاقه داشتن طرف مقابل ازدواج یه چیزیه ک باید از هر دو طرف باشه یچیز مشترکه

فقط حرف مردمم نیست....آدم نباید زود ناامید بشه...تلاش برای هدفت قابل تحسینه...تلاش برای رسیدن به چیز ...

نمیتونن زندگی کنند مجبور نیسن ادامه بدن بنظرم هرجا کم آوردی هرجا دیدی نمیتونی بسازی باید بکشی عقب انسان باید امروزشو زندگی کنه فردا ک هنوز نیامده یه امروز حالت باید خوب باشه قانون اینه

هیچکس با فکر طلاق ازدواج نمیکنه ولی گاهی اوقات تنها راه نجات میتونه باشه 

نسلی عاشقت شد که هرگز تو را ندید🖤لطفا اگر با نظرم مخالفی ریپ نزن.با احمق بحث نمیکنم اگر ریپ نزدم حتما حجم حماقتت خیلی بوده. متنفرم از خانمایی که میان تو تاپیک بقیه قربون صدقه شوهرشون میرن، مثلا طرف تاپیک زده شوهرم تو جمع ضایم کرد پست میزاره قربون شوهر خودم که تا حالا ضایم نکرده، تاپیک میزنن شوهرت بهم پول نمیده یکی میاد میگه قربون شوهر خودم که همه کارتاش دست خودمه😐😂بیزار از کلمه آقایی و اونایی که آقایی میگن. جهان سوم جایی است که خانماش اندازه النگوها تو دستشون دندون خراب تو دهنشون دارن

کاملا موافقم.من نمیگم یکبار زندگی میکنیم و هرجور میخوایم باشیم نهههه.

میگم که فقط یک جسم و روح و روان داریم که میخوایم تا آخر عمر باهاشون زندگی کنیم که اگر آسیب ببینن تا آخر عمر نمیتونیم با خیال آسوده سر رو بالش بزاریم.پس بخاطر ارزش روح و روانمون از زندگیه داغون زندگی ای که آسایش و آرامش و روانمونو ازمون گرفته وقتی که تلاش کردیم و درست نشد بیایم بیرون.خودمونو قربانیه حرف مردم و این چرت و پرتا نکنیم.

بخاطر حرف مردم نیست. خیلی وقتا طلاق آسیب های شدیدی میزنه به روح و روان انسان.

زندگی اجباری هم عمرت تلف می‌کنه اون موقع زندگ نمی‌کنی فقط‌ میگذرونی

خب اگ نداشت غلط کرد باهام ازدواج کرد    

یارو بعد بیست سال میبنه نمیتونه جدا میشه آدما بعد از پا همدیگرو میشناسن

کاملا موافقم.من نمیگم یکبار زندگی میکنیم و هرجور میخوایم باشیم نهههه. میگم که فقط یک جسم و روح و رو ...

دقیقاً چیزیم ک بخواد به خودت روح روانت و زندگیت تباه کنه باید تموم شع خیلی چیزا نمیشه درست سه میشه ولی لقه جاش طلاق فقط به این صورت نیست ک پسره معتاد خیانت کردن طلاق میده یه چیز شخصیتی هم باشه یه علاقه باشه اون زندگی ایده آل ک باید باشه نیست ولی می‌دونی جمهوری اسلامی ما با این چیزا کسی جدا نمی‌کنند میگن برو بساز همینا باعث خودکشی هزار تا داستان 

نمیتونن زندگی کنند مجبور نیسن ادامه بدن بنظرم هرجا کم آوردی هرجا دیدی نمیتونی بسازی باید بکشی عقب ان ...

قانون اراده انسانه....اراده ی عاقلانه....اینجوری هر کسی ده بیست بار ازدواج میکنه هر جا کم آورد خداحافظ....یا احساس کرد سرد شده خداحافظ.....در صورتی که خیلی از این چیزها به مرور بهترو بهتر میشن...خودمو مثال میزنم برات تو دوران عقد هر روز بحث و دعوا داشتیم...تا دو سه سال اول اینطوری بودیم حتی یه بار من شوهرمو مجبور کردم به مامانش بگه که میخوایم طلاق بگیریم...ولی موندیم جنگیدیم تلاش کردیم و الان ۱۳ سال گذشته اعتراف میکنم که نه تو دنیا بلکه تو کل جهان هستی نمیتونستم مردی به خوبی همسرم پیدا کنم و اینکه اینطور عاشق هم باشیم...حتی فکر کردن به اون دوران که داشتم همسرمو از دست میدادم میتونستم الان نداشته باشمش مو به تنم راست میکنه...

آدمایی با فکر منفی شما با افکار منفی ازدواج میکنن شما باید به خودت تلقین کنی که آدم موفقی هستی و میتونی شرایط رو به نفع خودت تغییر بدی 

دقیقاً چیزیم ک بخواد به خودت روح روانت و زندگیت تباه کنه باید تموم شع خیلی چیزا نمیشه درست سه میشه و ...

بله یه سری مشکلات به راحتی قابل حل نیست....ولی شما میگی هر کی با کسی نساخت باید جدا شه....اینو قبول ندارم...ولی یه سری مشکلات راه حلش طلاقه