2789

شوهرا بهترینشون هم تو این اوضاع اقتصادی و مالی و مشکلات جورواجور این کارا یادشون رفته عزیزم، حق داری ولی یکم انتظارت رو بیار پایین تا کمتر اذیت شی❤️

هیچ‌اتفاقی‌اتفاقی‌اتفاق‌نمی‌افتد:)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چه جواب قشنگی دادی گلم

فدات گلم لطف داری

خود من یه هفته پیش قلبم به شدت درد گرفت، همسرم خیلی اون لحظه ترسید حتی زنگ زدیم اورژانس ولی خداروشکر یکم گذشت بهتر شدم، از اون روز تقریبا یه هفته گذشته ولی همسرم پیگیری نکرد برای دکتر و این حرفا، امروز خیلی ناراحت بودم ازش با آرامش پرسیدم از همکارات سوال کردی کدوم دکتر خوبه؟ گفت آره و.... 

میخواستم یه درس حسابی بهش بدم ولی وقتی فکر کردم خودش چقدررر مشکلات و فکر و خیال داره پشیمون شدم، گفتم جای اینکه یه باری از دوشش بردارم بار نشم رو دوشش

بقول عنوان تاپیکت زندگی یعنی همین درک کردنا عزیزم، میدونم احتیاج داری به درک ولی همسرت هم لازم داره درک بشه🌹

فدات گلم لطف داری خود من یه هفته پیش قلبم به شدت درد گرفت، همسرم خیلی اون لحظه ترسید حتی زنگ زدیم ا ...

قربونت بشم عزیزم ایشالا همیشه شاد و موفق باشی و تنت سالم باشه گلم جوابت خیلی برام تاثیر گذار بود

قربونت بشم عزیزم ایشالا همیشه شاد و موفق باشی و تنت سالم باشه گلم جوابت خیلی برام تاثیر گذار بود

فدات شم عزیزم مرسی از دعات مهربونم 

انشاالله همیشه شاد و سلامت و خوشبخت باشی در کنار همسرت❤️😘🌹