2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته 😔

1090 بازدید | 21 پست

سلام بچه ها تروخدا ببخشید من چند وقته خیلی تاپیک  میزنم بخدا چند وقته تو خودمم اعصابم خرابه بخاطر رفتارای شوهرم یک ساعت پیش مامانم ازم پرسید چته منم نگفتم تا اینکه چندبار ازم پرسید منم بهش گفتم از دست شوهرم خسته شدم بعد مامانم آخر برمیگرده بهم میگه باهاش بساز چیزی که خودت انتخاب کردی میگه بخوای طلاق بگیری آبرومون پیش همه می‌ره شوهرتو راه ببر عادت می‌کنی بخاطر زندگیت هرچی میگه باهاش لج نکن حتی مادر خودمم پشتم نبود از این دنیا بدم میاد از خودم از شوهرم بچه ها بازم ببخشید اینقدر تاپیک میزنم 😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔

شوهرت اذیتت میکنه

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شوهرت اذیتت میکنه

شوهرم خیلی شکاکه خیلیییی افسردگی گرفتم اصلا بیرون نمی‌رم میرم بیرون محجبه چند روز پیش رفت واسم پوشیه گرفت کاری بهم کرد تو این گرما چادر پوشیه 

شوهرم خیلی شکاکه خیلیییی افسردگی گرفتم اصلا بیرون نمی‌رم میرم بیرون محجبه چند روز پیش رفت واسم پوشیه ...

چندساله ازدواج کردی

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

خب راست میگه مادرت .. طلاق چیه دیگه رو زبون همه اومده 

اگه مشکلتون کوچیکه یا متوسطه سعی کن حلش کنی ولی اگه خیلی بده ..مثلا کتک بد میزنه یا خیانت میکنه حتما حتما باید طلاق بدی 

‌‌........... تا بچه ای نیومده وسط تصمیم بگیر عزیزم 

به امید خدا اشتباه نکنی به حرف مادرتم زیاد توجه نکن 

چندماهه عقد کردم

کاش قبل ازدواج بیشتر باهاش اشنا میشدی

خب راست میگه مادرت .. طلاق چیه دیگه رو زبون همه اومده  اگه مشکلتون کوچیکه یا متوسطه سعی کن ...

مامانم اینا طلاق چیز بد میدونن شوهرم دست بزن داره شکاکه حسرت اینکه یبار رژلب بزنم مونده دلم حسرت اینکه برم بیرون تنهایی مونده دلم و.... مامانم میگه با شوهرت مجبوری بسازی😔

چندماهه عقد کردم

وای هنوز عقدی که 

خیلی راحت تر میتونی الان جدابشی،مطمئن باش بعدا سخت تر وحتی نشدنی بشه برات.

با پدرت صحبت کن و جداشو،این آدما تغییر نمیکنن و خیلی اذیت خواهی شد.

مشاوره میتونید برید؟

من موندم با یه همچین آدمه مریضی که به زمین و زمان شک داره چجوری ازدواج کردی؟اصلا با مردی که جلوی خانوادش دست روت بلند کرده چجوری تا حالا موندی؟تو خودت بیشتر از شوهرت مشکل داری اول خودتو درمان کن

الان مجبورم باهاش بسازم کسی پشتم نیست از همه مهمتر دیگه دختر نیستم

بددل وشکاکی خیلی بده امیدوارم تغییر کنه