2777
2789
عنوان

پس انداز

80 بازدید | 7 پست

بچه ها دوستام خیلی ولخرجن همکارام. من اصن نیستم و با اینکه خرج نمیکنم همیشه دارم مساعده میگیرم و خرج کارای واجب میشه😑😔

چیکار کنم ؟ حیفم میاد پس اندازی ندارم

جلو اونام خجالت میکشم اونقدی ک ب شکم و تیپشون میرسن و من عادیه عادیم

ازون طرفم اعتماد بنفسم داره میاد پایین ...

تفریح هماهنگ نمیشم باهاشون بخاطر پول درحالیکه خیلی دوسم دارن همش میگن بیا مهمون من فلان... خجالت میکشم بدون منم نمیرن

من یکی شدم که دیگه خیلی فرق باهام داره سلیقت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس پولاتو چیکار می‌کنی 

هـر آنچـه مـا را نمـی کشد ، ضعیـف ترمان میـکند.  بلـه اینگونه است ، بیـایید جلـوه دادن آسیـب ها و ضـربه ها به عـنوان یک درس زنـدگی و هـدیه ای که باعث قـوی تر شدن ما شـده است را متـوقف کنیم . لـزوما اینگـونه نیست کـه هـر آنچـه مـا را نمـی کشد، قَـوی ترمان میکـند...!
خرج دکتر و قرض و قسط

اشکال نداره به هرحال تو هم قرض و قسط هات تموم میشن و  کیف می‌کنی .

ولی هرماه یه مقدار پول کنار بزار برای خرجی خودت یا بیرون رفتنت هم دلت باز شه هم  اینجوری حسرت نخوری

هـر آنچـه مـا را نمـی کشد ، ضعیـف ترمان میـکند.  بلـه اینگونه است ، بیـایید جلـوه دادن آسیـب ها و ضـربه ها به عـنوان یک درس زنـدگی و هـدیه ای که باعث قـوی تر شدن ما شـده است را متـوقف کنیم . لـزوما اینگـونه نیست کـه هـر آنچـه مـا را نمـی کشد، قَـوی ترمان میکـند...!

خانم،باور کنید با نخوردن و نپوشیدن پولدار نمی‌شید فقط روحتون ازبین میره، واسه پولدار شدن فقط نیاز دارید خود پول رو بشناسید.

پول همه چیز نیست، اما جایگاهش ان بالاس، کنار اکسیژن.
خانم،باور کنید با نخوردن و نپوشیدن پولدار نمی‌شید فقط روحتون ازبین میره، واسه پولدار شدن فقط نیاز دا ...

خوبه دارم میگم ب پس اندازم نمیرسه

من یکی شدم که دیگه خیلی فرق باهام داره سلیقت