2821
2789
عنوان

روزگار من

85 بازدید | 8 پست

از جهاتی خوشحالم که جدا شدم و قابل گفتن نیست علتش و نوع خوشحالیم و هم گاهی ناراحت میشم بابت شکستی که خوردم چه روحی و احساسی و چه مالی. 

صبحها که بیدار میشم یه حسی بین غم و شادی دارم ، نمیدونم این احساس تا کی با من باقی میمونه ، فقط بلاتکلیفی بدیه . 

شاید اون مقصرِ حالِ الان منه   ، شایدم خودم دیگه دلم نمیخواد به کسی اعتماد کنم . ولی شدم یه آدم دیگه .

دوس دارم نظرات آدمهایی که مثه من ، جدا شدن و تنها یا با فرزندشون دارن زندگی میکنن رو بدونم 🙏

😊🌻

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ممکنه حق با شما باشه ، ولی به کسی قول فردا رو ندادن !

این یعنی ناامیدی؛ کسی که ناامید باشه از رحمت خدا به دور است عزیزم۰💚

خدایا تو را شکر می گویم چرا که هر روز بهترین ها را وارد زندگی من می کنی.🤲

کاش خانومتونو برگردونین ...حالا که بچه هم دارین

خدا جونم تا این لحظم ی تنبلِ سست اراده بودم باب میل خودم .یا رَب نظری کن همونی باشم که تو دوست داری. توفیق بده خدای مهربان.... خدایا غزه رو ببین ..سوریه رو ببین...مظلومای دنیا رو ببین...مضطریم خداجون ...خیلی مضطریم...اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)《خدایا آخر و عاقبت ما را ختم بخیر کن».  «الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ»  از ما استخوانهایی خواهند ماند که حسین علیه‌السلام را دوست دارد و روحی که آواره‌ی اوست..

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز