2777
2789
عنوان

حالم خوب نیست😔😢😭💔

242 بازدید | 36 پست

حالم بده استرس و اضطراب دارم کافیه ی صدا بشنوم یهو هول میکنم همش نفسام نصفه میاد من خیلی خیلی زندگی سختی داشتم و دارم دلم آرامش میخواد دلم مرگ میخواد الان دراز کشیدم و نمیتونم بخوابم انگار ی عالمه ذوییدم ک انقد خستم و نفسام نصفه میاد ولی هیچکاری نکردم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭از خودکشی میترسم مشکلام هیچوقت حل نشد و نمیشن دیگه نمیتونم حتی اگر تمام مشکلاتم حل بشه بازم ی آدم عادی نمیشم چون خیلی سختی کشیدم😢😭😭😭😭😭

برای عاقبت بخیری پسرم صلوات میفرستین😞حال دلم خیلی بده دعام کنید💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استرس چی،؟

همه چی حتی حین ظرف شستن تپش قلب میگیرم موقع آشپزی موقع جایی رفتن موقع مهمون اومدن همیشه😔

استرس و اظطراب 

همه ی مشکلاتت از اعصابه

من خودم بد تر از تو ام..یه روز میگم نفسم نمیاد ی روز میگم قلبم تند میزنه یا اروم میزنه یه روز میگم فشارم پایینه الکی چیزای شیرین میخورم

نابود شدمعدم

خودمم نابود شدم

دیدن دوباره شما توی سایت باعث خوشحالیه از کاربرای قدیمی و خوب هستین حتی از قبل عضویتم شمارو بخاطر دا ...

عزیزم محبت داری

خوبی از خودتونه🥰❤️

کاشکی دنیا یادش بره ما رو، نبینیم طلوع آفتاب رو
درکت میکنم😞

من ازین شرایط ازین حال روحی بد ازین ک نفس کشیدنم بستگی ب رفتار آدمای دورم باهام داره دیگه خستم کافیه ی بحث پیش بیاد دیگه تا ده روز من حال خیلی بدی دارم

منم همینجور بودم عزیزم

پارسال از خودکشی برگشتم اگه خواهرم نبود الان.......

منم تنها دلخوشی زندگیم خواهرمه که کوچیکه

عاشق پسر عمم شدم هربار خواستم فراموشش کنم برگشت و همچی از اول شروع شد

خانواده مادریمو ازشون متنفرم

خانواده پدریم همش سعی دارن مامان و بابامو از هم جداکنن

رفیق و دوست صمیمی که هیچی دیگه اصلا اعتقادی به این کلمه ها ندارم

ولی دل خوشم به اینکه بزرگ میشم و......