2777
2789
عنوان

شب خواستگاری خواهرشوهر

1345 بازدید | 29 پست

بچه ها خدا رو شکر شما هستید باهاتون درد دل کنم

دیشب برای خواهر شوهرم خواستگار اومد تو تاپیک های قبلی گفتم

بچه ها بخدا حسادت نیست ولی خیلی دلم گرفته خیلی 

مادر شوهرم و پدرشوهرم یک بار خانوادم رو دعوت نکردن خونشون نه بعد عقد نه بعد عروسی برای عیدها مامانم همیشه بهشون زنگ میزد همش میگفتن تو خانوادت فقیرن ندارن بهم میگفتن خودت برو از زندگی پسرمون بیرون ما وضعمون خوبه شما پول ندارید همش پیشم می گفتن دختر فقیر سراغ نداری مانتوهامون رو بهش بدیم منظورشون به فامیل های من بود خیلی خیلی اذیتم کردن. یک روز نبود برم خونشون و منت جهیزیه نذارن. 5 ماهه باردار بودم شوهرم و خواهرش بحثشون شد اینا سه نفری میخواستن بیان منو بزنن که انقدر حرص خوردم بچه 2 روز تکون نخورد تا رفتیم بیمارستان. همین خواهرشوهرم تو بارداری نذاشت یک شب راحت باشم

الان دیشب برای خواهرشوهرم خواستگار اومده از شهر دوری اومدن مادرشوهرم شام نگهشون داشته براشون 4 مدل غذا درست کرده بود مرغ سرخ شده سه نمونه خورشت

شب هم رفتن هتل دیگه خونه اینا نموندن

همش میگم چرا برای خانواده من این همه بی احترامی کردن ولی به این خانواده انقدر احترام گذاشتن. جالبه مادرشوهرم یک بار هم نمازش قضا نشده ولی تو رفتارش مشخص نیست این ایمان و اعتقادش.

تو گروه خانوادگی شون گفتن برای یکی داریم جهیزیه جمع می کنیم که پیش خانواده شوهرش آبروداری بشه مادرشوهرم گفت خدا لعنت کنه کسی که به خاطر جهیزیه بخواد عروسش رو اذیت کنه اصلا مگه همچین آدم هایی هستن. دقیقا خودش همیشه بهم میگه مادرت انقدر فقیر بود پول جهیزیه نداشت

بخدا با پول خودم نزدیک 8 میلیون خرید کردم

ببخشید بچه ها خیلی طولانی شد

الان به دامادای دیگه زنگ زدن برای امشب جشن دعوت کردن برای من به شوهرم گفتن اگه خواست بهش بگو بیاد همه هستن

همین خواهرشوهرم سه ساله منو از گوشیش بلاک کرده

خودش و مادرشوهرم سه سال منو بلاک کردن ولی سلام و علیک رو داشتن باهام

چوب دل شکستتو میخوره بشین و تماشا کن 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید بچه ها خیلی طولانی شد الان به دامادای دیگه زنگ زدن برای امشب جشن دعوت کردن برای من به شوهرم ...

عزیزم میفهمم و کاملا درکت میکنم...

میبینی اگه اذیت میشی بهتره کلا نری تو مراسماشون شرکت کنی.. 

من هم بودم تو همچین موقعیتی‌‌..ولی من جاریم بود نه خواهر شوهر🙂

شمایی که بی جهت و ندونسته نظر میدی‌،یا ریپلای میکنی..لطفا اول فکر کن بعد نظرتو بده.😌😌😌