2777
2789
عنوان

شیرازیا

96 بازدید | 10 پست

کسایی که پیش دکتر پوستچی بینیشونو جراحی کردن راضی هستن؟ کسیو دیدین ناراضی باشه؟

کاربر۹۶،لطفا واسه حاجتم یه صلوات بفرست💋،،.من یه شیرازیم و بهش افتخار میکنم، اگه مخالف نظرمی ریپلای نکن،اینجا تبادل نظره نظرها متفاوت. وقتی از تاپیک عکس رفتم و شما لایکم میکنید دلم میخواد بغلتون کنم، من یک فمنیسم هستم و مخالف سر سخت زن ستیزها. 

اتفاقا دو روز پیش رفته بودیم دشت ارژن با دوستای دوستم 

دختره اینقد دماغش خوشگل عمل کرده بود 

ازش پرسیدم گفت پوستچی

‏موهایمان سفید شد، گفتند ارثیست،راست گفتند؛ ما وارثان اضطراب و استرس در تاریخ بودیم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پیش دکتر حشمت الله حقوقی عمل کردم خیلی خوب و طبیعی شده

تاحالا اسمشو نشنیدم مطبش کجاست؟

کاربر۹۶،لطفا واسه حاجتم یه صلوات بفرست💋،،.من یه شیرازیم و بهش افتخار میکنم، اگه مخالف نظرمی ریپلای نکن،اینجا تبادل نظره نظرها متفاوت. وقتی از تاپیک عکس رفتم و شما لایکم میکنید دلم میخواد بغلتون کنم، من یک فمنیسم هستم و مخالف سر سخت زن ستیزها. 

دختردایی شوهرم عمل کرد راضی نیست میخواد بره ترمیم

عدم تقارن سوراخ های بینی

کوتاه کردن زیاد تیغه بینی وبالا کشیدگی لب

کلا دکتر پوستچی بینی رو زیاد کوتاه می‌کنه.سال 98عمل کرد 13شد هزینش با عکس کلینیکی و همه چیزاش

❤لالا لالا به روی شونه ام بخواب بخواب امشب تو ای دخترِ مهتاب لالا لالا گلم ای بهترینم همیشه واسه تو عاشق ترینم لالا لالا میگم بارون نم نم نیفته از چشات قطره شبنم لالا لالا گل سرخم لالایی ناز دخترِ مامان؛ گونه حنایی بخواب دردونه من وقت خواب شدهمه دلخوشی هام نذر چشات شد❤️(ژوانم)
دختردایی شوهرم عمل کرد راضی نیست میخواد بره ترمیم عدم تقارن سوراخ های بینی کوتاه کردن زیاد تیغه بی ...

وای نگو از مدل های تنها دکتری که خوشم میومد پوستچی بود 🥲

وای نگو از مدل های تنها دکتری که خوشم میومد پوستچی بود 🥲

اصلا گول کارای اینستاش نخور ماهم گول خوردیم 

عکس کارای خویش فقط می‌زاره 

البته عمل خوب هم خیلی داشته نمیشه از حق گذشت 

از نظر من عمل بینی شانسیه و به استخوان و جنس پوست بینی هم خیلی ربط داره

❤لالا لالا به روی شونه ام بخواب بخواب امشب تو ای دخترِ مهتاب لالا لالا گلم ای بهترینم همیشه واسه تو عاشق ترینم لالا لالا میگم بارون نم نم نیفته از چشات قطره شبنم لالا لالا گل سرخم لالایی ناز دخترِ مامان؛ گونه حنایی بخواب دردونه من وقت خواب شدهمه دلخوشی هام نذر چشات شد❤️(ژوانم)