2777
2789

تو منی؟

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا یک سال پیش خیییلی حالم بد بود در حدی که فقط برای چند ساعت بیخیالی مشروب استفاده میکدم اما الان به زندگی برگشتم 

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡
چند سالته مشکلت چیه  آنقدر خستم آنقدر اوضاع زندگیم خرابه که ....

هیچی ولش

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

ارع🥲

بقول‌شایع؛                                                            یبار‌میگم‌دیگه‌نع!                                                     شما‌تکون‌نمیخوری‌‌ع‌پیش‌من:)👀               https://harfeto.timefriend.net/16584966573809
مشکلت چی بود 

از ۳ سالگی با پسر همسایمون بودیم در هر شرایط ، در هر حال . همه ی بچگیام ، همه ی اولین هام ، همه ذوق هام توی اون خلاصه میشد 

۱۴ سال گذشت و ما بزرگ و بزگتر شدیم در کنار همدیگه . ۳ سال پیش توی یک رستوران بهم ابراز علاقه کرد و من اونجا با تموم وجودم بهش ایمان اوردم ولی ۲ سال بعد یعنی ۱ سال پیش توی همون رستوران خیانتشو دیدم 

سخته واقعا ۱۴ سال پیش یک نفر باشی و اون به بدترین حالت ممکن خردت کنه 

برای همیشه از اون شهر رفتیم ولی یک نفر توی بدترین برهه زندگیم شد تکیه گاهم ، منو جوری به زندگی برگردوند که حتی فکرشم برام محال بود . 

راسته که میگن همونجوری که یهویی همه ی زندگین نابود میشه همونجوری هم دوباره از اول درست میشع

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡

من😔😔😔 نمیتونم کاری رو تموم کنم 

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡