shimakolsomianlolam مدیر استارتر عضویت: 1399/10/08 تعداد پست: 3394 عنوان چسبندگی رحم 153 بازدید | 6 پست خانما من ۱۸ سالمه و رابطه هم نداشتم تا حالااینارو گفتم بدونین که اگه ربطی به سوالم داشت بدونین حس میکنم واژنم از داخل به شدت بهم چسبیده همش ی حس بدی دارم انگار واژنم بسته شده کسی میدونه به خاطر چیه تجربه داشتید ؟ اصلا و ابدا لایک نکنید ، اگه از نظرم خوشتون اومد ریپلای بزنید و بگید اینطوری بیشتر خوشم میاد. 1401/04/23 | 15:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
saheeeel عضویت: 1398/12/12 تعداد پست: 1721 از کجا میدونی چسبیده وقتی پرده داری. بعدشم چسبندگی رحم چ ربطی ب واژن داره. رحم بالاتر داخل شکمه
فاطیمامامی عضویت: 1400/10/15 تعداد پست: 323 ژل بهداشتی بانوان استفاده کن. مجرد هم باشی میتونی استفاده کنی. بیشتر نظافتت رو رعایت کنی اوکی میشی
shimakolsomianlolam مدیر استارتر عضویت: 1399/10/08 تعداد پست: 3394 از کجا میدونی چسبیده وقتی پرده داری. بعدشم چسبندگی رحم چ ربطی ب واژن داره. رحم بالاتر داخل شکمه حالتون خوبه؟من میگم خودمم نمیدونم دقیقا چیه و عنوان رو به خاطر این اینطوری زدم که اگه کسی تجربه داره بیاد و کمکم کنه اصلا و ابدا لایک نکنید ، اگه از نظرم خوشتون اومد ریپلای بزنید و بگید اینطوری بیشتر خوشم میاد.
shimakolsomianlolam مدیر استارتر عضویت: 1399/10/08 تعداد پست: 3394 ژل بهداشتی بانوان استفاده کن. مجرد هم باشی میتونی استفاده کنی. بیشتر نظافتت رو رعایت کنی اوکی ... خیلی مراقبم نمیدونم چرا اینطوری شدم اصلا و ابدا لایک نکنید ، اگه از نظرم خوشتون اومد ریپلای بزنید و بگید اینطوری بیشتر خوشم میاد.
فاطیمامامی عضویت: 1400/10/15 تعداد پست: 323 خیلی مراقبم نمیدونم چرا اینطوری شدم چرا نمیری متخصص تا خیالت راحت بشه گلم؟
mah2kht969 عضویت: 1401/02/21 تعداد پست: 506 حالتون خوبه؟ من میگم خودمم نمیدونم دقیقا چیه و عنوان رو به خاطر این اینطوری زدم که اگه کسی تجربه د ... از واژن نمیشه به چسبندگی رحم پی برد .... تیکر برای فراموش کردن مشکلاتم