2777
2789
عنوان

از وقتی فهمیدم اشکام بند نمیاد 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3621 بازدید | 132 پست

به خدا همش کشکه بشین درستو بخون این همه پسر عالی وجود داره ینی اون از هممون بهتره؟

عزیزم خودتو با این چیزا اذیت نکن آخرعاقبت نداره 

دارای آلرژی به هر نوع آدم سمی✌🦋  نامه ای ب نیمه گمشدم**(((: عزیزم خسته شدم ازبس هرکی رسید بهم گفتم نامزد دارم و دوست نداره با پسرا حرف بزنم من که اینقدر حواسم به نبودنت هست پیدا شو دیگه🥺😂بوس بهت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اروم باش دنیا که به اخر نرسیده . یه سریا چندین سال عاشق همن هر روزشون رو با هم میگذرونن و بعدش سر یه اتفاق از هم جدا میشن و هر دو هم میتونن بدون هم زندگی کنن . شما که کارت راحت تره

تیکر رسیدن به عشقمه☺

نمیخوام بهت بگم درست میشه

چون نمیشه

فقط گذر زمان شاید کاری کنه عادت کنی

خودتو قوی نگه دار

شاید بهتر از اون تو سرنوشتته🤍🖤

Based2قدیمم🙂خانم کیم و همچنین زن سوکجین😎🤍بعد از آشنا شدن با تو، انگار آسمون برام آبی تر از همیشست. 《اگه واقعا کسیو دوست داشته باشین ، با این وجود که اخلاقش بده میتونید تحملش کنید میتونید صبر کنید تا برگرده به خوی اولیش میتونید درستش کنید نه اینکه خیلی راحت ازش دست بکشین》

تو اوج نوجوونیت داری خودتو نابود میکنی واسه کییی؟؟

بیخیال بابا

بشین واسه کنکورت بخون تا بتونی سرتو بالا بگیری…
سنت بره بالاتر یادت میره‌هااا مطمئن باش همونیه ک گفتی عشق جوونی مطمئن باش… فقط باید بگذره تا بفهمی. همین

بهترینا رو واست آرزو میکنم

عـشقِ تـو مـا رو تو خـودش غـرق مـیـکـنـهـ❤       آخـه آقــا جـنـسِ غـمـت فـرق مـیـکـنـهـ🖤 تاریخ انقضای تمام غم های عالم ... لحظه‌ی ظهور توست! یـا‌مهـدي♡  «وَلَقَدنَعلَمُ‌انکَ‌یَضِیقُ‌صَدرُکَ‌بِمَا یَقُولونَ»و‌مـٰا‌میدانیـم‌دلت‌‌از‌آنچہ‌میگویند‌ به تنگ می آیدپس‌‌به‌‌آغوش‌‌مـٰا‌پنـٰاهنده‌‌شو...💛

۱۷ سال زمان ازدواج نیست عشق جوونیم نیست نوجوونیه درستو بخون هزارتا ازاینا هست برات بعدا خودتو لعنت میکنی که فکرتو مشغول کردی تجربه دارم که میگم

جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!
تداخل هورمونی جدی نگیر

خودت خندت نمیگیره؟۱۷ سالشه دیگه 

۱۳ ۱۴ ساله ک نیس 

بس کنید هی تداخل هورمونی تداخل هورمونی

خودم البته ۲۰ سالمه ولی اعصابم خورد میشه ب یکی ک اینطوریه حالش اینو میگین

عزیزم اونا که نمیدونستن تو دوسش داری

خب اگه یه دختر به یکی علاقه پیدا کنه چه باید بکنه ؟؟

(اینه که بده😔)

عضو گروه بنفش وزن :۷۰ هدف اول ؛۶۷ هدف دوم : ۶۴ هدف نهایی:۶۰ نا امیدی واسه کسیه که دو متر زیر خاکه تا وقتی نفس هست امید هم هست   یاعلی
2790
2778
2791
2779
2792