2777
2789
عنوان

بیاین بگم شوهرم چی گفت + اسکرین‌شات

| مشاهده متن کامل بحث + 80720 بازدید | 176 پست
مشکل از شماست ببخشید ها سیاست نداری

فکر کنم شما از اون دست آدمی که مرد رفت با یه زن دیگه برگردی بگی ببخشید ها مشکل از خودت بوده که رفته با یه زن دیگه سیاست نداشتی خواهشا این خود تحقیری و افکار مزخرف و چرت و بس کنین 

چقدر با هم حساب کتاب دارید😑😑😑 

خیلی بده 

پدر بزرگ و مادربزرگ من هفتادسالشونه از اول اینجوری بودن الانم هستن

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظر من بشین تو خونت سرکار برا مردیکه ارزش و لیاقت نداره نباید رفت ..هرچی هم میخوای ازش درخواست کن و بگیر اگرم ندادطبق قانون حالشو یگیر داری بار زندگیو رو دوش خودت میزاری و کلی زحمت که اصلا وظیفه ای هم نداری....جای شما باشم میشینم خونه عشق و حال و زیر باد کولر خودمم اذیت نمیکنم ، وظیفشه خرج بده نداد برخورد کن ...این مردا لیاقت زن خوبو ندارن ...نکنه شما کار میکنی پولتو قایم میکنی که اینم اینجوری داره تلافی میکنه؟

خب چی بگم اون دهنمو سرویس کرده از وقتی ازش پول گرفتم هی میگه پولمو بده پولمو بده. ۱۰ تومن تو حسابش ...

عزیزم در درجه اول به مشاور مراجعه کنید مطمئنا خیلی مشکلاتتون حل میشه

در حالت بعد اگه حل نشد بهشون بگید طبق قانون مرد وظیفه داره در شان همسرش بهش نفقه بده 

و علاوه بر اون زن به ازای هرکاری که تو خونه انجام میده حتی شیر دادن و تربیت فرزندش میتونه از همسرش پول بگیره

شما هم برید پول اینا رو ازش بگیرید تا یاد بگیره تو زندگیش خط کش نذاره 

واقعا ادم به زنش پول میده باز میگیره😐😐😐😐😐

پس گرفتن که بماند،گرویی که برداشته باعث میشه شاخای آدم دربیاد.واقعا باعث تاسفه،به شوهرم امیدوار شدم،گاهی حرف از پولایی که بهم داده میزنه گذری میگه و میره مثلا میخواد ازش تشکرکنم که نمیکنم میگم وظیفته😁 ولی حساب کشیدن و غر زدن و گروکشی ببینم یه لحظه نمیمونم!تازه خدایی هروقت پول دستش بیاد یا حقوق بگیره مستقیم میزنه به کارتم که مدیریت کنم مخارجو،اگرم واسه خودم خرج کنم حرف نمیزنه.

شوهر منم همینه  کارت یارانه رو داده دست من دیگه هرچی خواستم باید خودم بخوام  تازه جوابم ...

کوتاه که میاین مظلوم بازی درمیارین همین میشه.از حقت دفاع کن بگو گرونیه هم من خرج دارم هم بچه،وظیفته نفقمونو بدی،یارانه چیه آخه؟!

کوتاه که میاین مظلوم بازی درمیارین همین میشه.از حقت دفاع کن بگو گرونیه هم من خرج دارم هم بچه،وظیفته ...

چی بگم از اول درست نتونستم و‌کوتاه اومدم الان دیگه فایده نداره 

غصه ی رفتن تو داده برباد باد مرا...باورم نیست چنین برده ای از یاد مرا...تا دلی هست بیا،رفتم از دست بیا...بغض تو راه نفس های مرا بست بیا...روحت شاد پدرم🖤
پس گرفتن که بماند،گرویی که برداشته باعث میشه شاخای آدم دربیاد.واقعا باعث تاسفه،به شوهرم امیدوار شدم، ...

👌👌👌👌👌👌عالی 

قربان وجودت که وجودم ز وجودت شده موجود 😍💞
خدا نکنه این چه حرفیه... اینجا تاپیک زدم ببینم من حساس شدم بخاطر استرسم یا ناراحتم طبیعیه...

دقیقا منم مثل توهم عروسی داداشم برای خرید و این چیزا انگشترم رو فروختم بهش با پولش پارچه ارایشگاه و اینجور چیزا خریدم نزدیک۹۰۰ تومن اینا سر خیاطیم بهش بدهکار بودم که از پول انگشتر در اومد ما بقیش رو داد😂😂😂

ولی عیب نداره اینجوری میکنن خودمون محکم باشیم بتونیم رو پای خودمون وایسیم شل بگیرن خودمونم کار خودمون رو شل میگیریم 

انشالله موفق میشیم مثل خودشون میکوبیم تو صورتشون

افرین👏

امروز سر پول اینترنت انقد باهام کل کل کرد با خنده و شوخی. تو این مواقع می‌خوام بزنم لهش کنم وقتی سر مسایل مالی حتی به شوخی باهام کل کل می‌کنه کلا از چشمم میفته 

سلام دوست گلم🙃
عزیزم در درجه اول به مشاور مراجعه کنید مطمئنا خیلی مشکلاتتون حل میشه در حالت بعد اگه حل نشد بهشون ب ...

دیگه باهاش طی کردم که باید ماهی ۲ تومن فقط برای خودم بده.

این ماه رو که داد.تا ماه های بعدی

سلام دوست گلم🙃