2777
2789
عنوان

یه لحظه بیاید😂😂😂😂

64 بازدید | 8 پست

من بابام اشکش دم مشکشه پقی میزنه زیر گریه

شوهر های شده تا حالا گریه کنن براتون چرا

اخه مرد نیستن مگه

وات د فاز      اقا زندگی رو همونجور راحت بگیر که اون به تو سخت میگره انقدر بخند بگن دیوونه ای  کلا مثل اینه باش صاف باش باهمهههه هرکی هم باهات مشکل داره مشکل خودشه😜 تو که باهاش مشکل نداری؟؟؟ بخور بپوش بگرد بخواب کلا کوالا باش اون ته مها یه خورده تلاش کن فینیش چیز هایی که گفتم یادت نررررررههههه
😍چه بابای گوگولی😍

نه بابا جیگرمونو ریش ریش میکنه

مرده لوسسسسسسس

وات د فاز      اقا زندگی رو همونجور راحت بگیر که اون به تو سخت میگره انقدر بخند بگن دیوونه ای  کلا مثل اینه باش صاف باش باهمهههه هرکی هم باهات مشکل داره مشکل خودشه😜 تو که باهاش مشکل نداری؟؟؟ بخور بپوش بگرد بخواب کلا کوالا باش اون ته مها یه خورده تلاش کن فینیش چیز هایی که گفتم یادت نررررررههههه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب اشکشو درنیارین😢😂

نه مثلا تو خیابون گدا مینبینه گریه میکنه

یا مثلا صدای گربه بشنوه باید بهش یه چیز بده بخوره میره میده بعد میاد میزنه زیر گریهههه

نه مثلا تو خیابون گدا مینبینه گریه میکنه یا مثلا صدای گربه بشنوه باید بهش یه چیز بده بخوره میره مید ...

آها زیادی احساساتیه

اگه ديدي همه‌ چيز قشنگه بدون‌ که مستي!!!🤞

وااای من یه لحظه فکر کردم درباره مسائل خاک برسری هست سریع اومدم😐استغفرالله از وقتی نی نی سایت اومد ...

می تو