2777
2789
عنوان

وحشتناک نیست ؟؟؟؟😱😱😱🥺🥺🥲

224 بازدید | 13 پست

من ۲۰ سالمه . تاحالا تواین ۲۰ سال هیچ دوستی نداشتم . الانم میرم دانشگاه هنوزم هیچ دوستی ندارم . نمیدونم شاید خوششون از من نمیاد و یا سرزبون ندارم اصلا . نمیدونم چطور حرف بزنم هیج دوستی ندارم 😞😞😞😑😑😑همیشه ناراحت بودم و کلی کتاب میخوندم ولی هیچی یاد نگرفتم 🥺🥺🥺🥲کاش اصلا درس ادامه نمیدادم و فقط خونه میموندم اینطوری بهتر بود 😒😒😒🤧💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پیدا میکنی بلخره

من همونیم که تو گرما، گرمارو فحش میدم، تو سرما، سرما رو فحش میدم، زمستونا دلم تابستون می خواد، تابستونا دلم زمستون می خواد، وقتی بیرونم دلم میخواد برم خونه، وقتی تو خونم دلم می خواد برم بیرون، وقتی خستم خوابم نمی بره و وقتی کار دارم خوابم میاد و همچنان نمی دونم چمه😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐🎈😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐بنظرم هر آدمی نیاز داره یه عوضی اونقدروش تاثیر بزاره که دیگه اون احمقِ سابق نباشه!😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐شاید باورتون نشه ولی من از خودم توقع دارم ظاهر زیبایی داشته باشم، همه کتاب هارو خونده باشم، همه اهنگارو گوش کرده باشم، با استعداد و باهوش باشم، روابط اجتماعی بالایی داشته باشم، کار کنم ورزش کنم و با دوستام وقت بگذرونم، دوست دارم برای اهدافم تلاش کنم و زندگی کنم ولی بعضی وقتا حتی نمی تونم از تختم بیام بیام بیرون😑😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐
من اصلا بدرد اجتماع و درس خوندن نمیخوردم 😑😑

خودتو باور داشته باش من خودمم چون آرومم زیاد دوستی نداشتم در حده یکی اونم چند ساله بقیه دوستام مجازین 

ولی خب تو دانشگاه با یکی دوست باشی خوبه حالا هم نشد مهم نیس ب درست برس 

خدایا شکرت 💚

سلام به قول یکی از اشنا ها تو نمیتونی خانوادت رو خودت انتخاب کنی اما دوستت رو چرا دنبال کسی بگرد که بتونه درکت کنه و مکمل باشید برای هم شاید چون همیشه اروم و ساکت بودی و از اونجایی که میگی کتابم زیاد میخوندی درستم خوب بوده همه فکر میکردن مغروری 

میخای مث من باشی ؟؟؟خیلی بده !

اصلا بد نیس... تو از موضع ضعف بهش نگاه میکنی، ولی من از موضع قدرت!

من از آدما دیگه خسته شدم... مثلا چارچوب داشتن من مثل یک دختر خجالتی و کم حرف نیس، اتفاقا جدی و جسور، همیشه هم فعال کلاس من بودم. ولی با بچه ها دوست نمیشدم در حد یک سلام و احوالپرسی اونم با صدای بلند و از موضع قدرت. طوری که بیچاره ها وقتی از من سوالی داشتن با استرس و رسمی میومدن جلو و میپرسیدن...

ولی خدایی دخترا همینجوریشم الکی با هم دوست میشن همین که بری سر کلاس بشینی خود به خود به سمت هم کشیده میشین. مثلا برو سوال درسی بپرس... با یکی گرم بگیر و...

آقایون توی تاپیک های من حق هیچگونه اظهار نظری ندارن