2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن چیز سفیدی نمیبینم  ولی چرب میشه

خب پس این چربیه کم کم باعث شوره میشه البته اگ جلوشو نگیری صبح ها از خواب بیدار میشب با شامپو بچه فیروز بشور اولش زیادتر ممکنه بریزه اما بعدش خوب میشه برا خودم همین بود جلوشو نگیری شوره میزنخ و شدید میشه 

منم ریزش دارم شوره و پوسته هم دارم

روزی دوبار مخصوصا صبح اگ خواب بیدار میشی با شامپو بچه فیروز بشور اگه خوب بشه در میاد ابروت و اینکه برای نقویتم میتونی سریتا ابرو بزنی اما با همین شامپو بچه خوب میشه دکتر بمن همینو گفت

روزی دوبار مخصوصا صبح اگ خواب بیدار میشی با شامپو بچه فیروز بشور اگه خوب بشه در میاد ابروت و اینکه ب ...

واقعا با همین خوب شدی؟فقط روری یک بار میشوری؟فقط روی سطح ابرو رو میشوری یا زیر پوست ابرو هم شوره میزنی؟من 6 ساله درگیره شورم 

لطفا برای شادی روح مامان و بابام صلوات بفرستید
واقعا با همین خوب شدی؟فقط روری یک بار میشوری؟فقط روی سطح ابرو رو میشوری یا زیر پوست ابرو هم شوره میز ...

من ابروهام خالی شده و مژه هام بخدا صبح تا شب کارم گریه بود رفتم دکتر چشم و پوست برام شامگو صد شوره نوشت اما گف نخریدی هم اشکال نداره با شامپو بچه بشور هروز منم اینکارو کردم بعد فک کنم ی ماه خوب سد بعدم دراومد همشون بعد از یکماه فک کنم دراومد

من ابروهام خالی شده و مژه هام بخدا صبح تا شب کارم گریه بود رفتم دکتر چشم و پوست برام شامگو صد شوره ن ...

چقدر خوشحالم که خوب شدی چون خودم کشیدم میدونم چقدر آدم غصه میخوره،باور کن منم همش گریه میکنم رو اعتماد به نفسمم خیلی تاثیر گذاشته،ممنون عزیزم از راهنماییت

لطفا برای شادی روح مامان و بابام صلوات بفرستید
2790
2778
2791
2779
2792