2777
2789

تجربشو نداشتم اما ادم وقتی میره سرکار و دیگه از یه سنی میگذره ناخودآگاه کنترل خانواده از روش برداشه میشه

توی خاکی که جدال قدرتش مردونه ست، تو برای حق زن بودن من ایستادی..🌱کاربری دست دو نفر هست

این دختران بندگان برگزیده خدا هستند

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مم خانوادم تا سن 17سالگی نمیذاشتن از خونه پامو بذارم بیرون اما از وقتی 18سالم شده و سرکار میرم ی کوچولو ازادیم بهتر شده 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

رفتار خود آدم باعث میشه خانواده کنار بیان یا نیان.

بعضی دخترا نمیتونن مستقل بشن براشون سخت که هیچ خطرناکه.

اینا باید یکی بالا سرشون باشه.

مثلا همین خانمه که تاپیک زده نوشته شوهرم میگه یائسه ام 

ببین این چقدر ساده اس که هنوز نمیدونه اقایون یائسه نمیشن.

اینا راحت گول میخورن سرشون کلاه می‌ره 

برا همین پدر مادر اجازه نمیده بهشون

فکر نمی‌کنم اگر دستت تو جیب خودت باشه و بتونی غذا و مکانتو تامین کنی نیازی به اجازه باشه تصمیمتو محترمانه و عاقلانه به خانواده میگی 

میگی با اجازتون من می خوام مستقل شم عزیزانم  

مهاجرت

من فکر می کنم اگ تو خود ایران به زندگی ادامه می دادم، راضی کردن پدر و مادرم برای اینکه مستقل زندگی کنم و خونه خودمو داشته باشم و اینا سخت تر بود. کلا به نظر من بهترین راه برای راضی کردن خانواده های ایرانی اینه که یه دلیل مهم برای دور زندگی کردن بهشون بدی. یعنی مثلا اگر داخل ایرانی، رفتن به یه شهر دیگه برای درس خوندن یا کار کردن بهترین راهه. یعنی اینجوری بهشون می فهمونی راهی جز مستقل زندگی کردن وجود نداره.

اما اگه مثلا توی یه شهر باهاشون زندگی کنی، چونه زدن سر اهمیت مستقل شدن و نیاز هر فرد به داشتن فضای شخصی خودش بی فایده اس. ۹۹ درصد خانواده های ایرانی این چیزا رو درک نمی کنن

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!

من از نظر مالی مستقل هستم ولی خب چون خودمون هم تهران هستیم و هم دانشگاهم تهران . خونه  جدا ندارم و خودم هم لذت میبرم پیش خانوادم هستم و میتونم ببینمشون و هر چی داداشم دوس داره براش بخرم