2777
2789
عنوان

دین زرتشت!

273 بازدید | 14 پست

کسی راجع به دین زرتشت اطلاعی داره بهم اصل دینو توضیح بده؟

روزی که پات وا شه به این دنیا من قاب میگیرم تو رو رو میز❤️ تو وارث لبخند من میشی دارایی من میشه دوتا چیز💫🥺❤️
بله من دارم اما خصوصی میگم اینجا دعوا میشه 

ممنون عزیزم

روزی که پات وا شه به این دنیا من قاب میگیرم تو رو رو میز❤️ تو وارث لبخند من میشی دارایی من میشه دوتا چیز💫🥺❤️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

برای شناخت ادیان، اولین قدم خوندن کتاب مقدسشونه. 

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد
مگه تو ایران نیستی !!  صد تا انگ به آدم میزنن

🙄دین زردتشت  تو خود ایرانم هستنا  یزد پر زردتشتیه 

اونام یکتا پرستن فقط آیین شون فرق داره 

اسلام قبولشون داره

شرایط زندگی  عفت کلام برام نذاشته   
برای شناخت ادیان، اولین قدم خوندن کتاب مقدسشونه. 

اخه تحریف شدن کتاباشون من ۳ تا انجیل خوندم که کاملا متفاوت بودن

🙄دین زردتشت  تو خود ایرانم هستنا  یزد پر زردتشتیه  اونام یکتا پرستن فقط آیین شون فر ...

چه فرقی داره آیینشون؟ میدونم که زیادن جز ادیان بزرگ محسوب میشن دیگه 

بله من دارم اما خصوصی میگم اینجا دعوا میشه 

منم دوس دارم بدونم عزیز اگ میشه همینجا بگو 

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

اخه تحریف شدن کتاباشون من ۳ تا انجیل خوندم که کاملا متفاوت بودن

تحریف هم شده باشن، باز موثق ترین اطلاعات تو همون هاست. وقتی کتاب تحریف بشه، مطمین باش اطلاعات غیر مکتوب به مراتب بیشتر تحریف شده 

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد
🙄دین زردتشت  تو خود ایرانم هستنا  یزد پر زردتشتیه  اونام یکتا پرستن فقط آیین شون فر ...

میدونم  دین مسیح هم هست 

ولی یهو گیر  بدت داری تبلیغ دین میکنی 

اونوقت میفهمی چی گفتم 

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود