2777
2789

میخوام بدونم از روشهایه زایمان بی درد استفاده میکنن یعنی خودشون پیشنهاد میدن یا باید نامه دکتر داشته باشیم قیمتشم بی زحمت بگین چنده

باید زنگ بزنی بپرسی 

ببین ماما همسراه میزارن که مام همراه بگیر 

هر حادثه ای که در اجتماع اتفاق میفته ، همه ی ما زنجیر وار بهم ربط داریم. یکی اثرش رو زود میزاره یکی دیرتر .شمایی که انگشت اتهام رو میگیری سمت کسی ، سه تا انگشتت به طرف خودته. ❤️❤️❤️من زنم ، مولا علی من را ریحانه خطاب کرده،  من مادرم ، من نور خانه ام ، هر بار شیری که به نوزادم میدهم ، مثل آزاد کردن یک بنده است ، یک لیوان آبی که دست همسرم میدم برتر از یکسال نماز شب و روزه گرفتن است ، موقعی که دیگ غذا را میشورم خداوند هم گناهان من را میشوید، هر بار به موی فرزندانم شانه بزنم خداوند به ازاء هر مو حسنه ای میدهد و گناهی را پاک میکند (احادیث ائمه س ) خانه  مقدس است ، خانواده مقدس است. خانه ی من حریم پاک خداوند است. سخنرانی شهید سلیمانی در مقر توپخانه جبهه مقاومت در سوریه : ما بعد از اینکه میگوییم مدافعان حرم ، فکر میکنیم ‌مدافعان حرم خلاصه است ‌فقط در این دو حرم مقدس  عزیز سیده رقیه و سیده زینب . کل جمهوری اسلامی حرم است . وجوبش کمتر از حرم سیدالشهدا نیست ، کل جمهوری اسلامی.      گستردگی این حرم بیش از گستردگی حرم حضرت زینب سلام الله علیهم است.      

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از کجا باید ماما همرا بگیریم

خودم نداشتم عزیزم 

ولی اول زنگ بزن بیمارستان ببین اصلا میزارن یا نه 

اگه باشه ، فکر میکنم  خود بیمارستان بهت معرفی میکنه

هر حادثه ای که در اجتماع اتفاق میفته ، همه ی ما زنجیر وار بهم ربط داریم. یکی اثرش رو زود میزاره یکی دیرتر .شمایی که انگشت اتهام رو میگیری سمت کسی ، سه تا انگشتت به طرف خودته. ❤️❤️❤️من زنم ، مولا علی من را ریحانه خطاب کرده،  من مادرم ، من نور خانه ام ، هر بار شیری که به نوزادم میدهم ، مثل آزاد کردن یک بنده است ، یک لیوان آبی که دست همسرم میدم برتر از یکسال نماز شب و روزه گرفتن است ، موقعی که دیگ غذا را میشورم خداوند هم گناهان من را میشوید، هر بار به موی فرزندانم شانه بزنم خداوند به ازاء هر مو حسنه ای میدهد و گناهی را پاک میکند (احادیث ائمه س ) خانه  مقدس است ، خانواده مقدس است. خانه ی من حریم پاک خداوند است. سخنرانی شهید سلیمانی در مقر توپخانه جبهه مقاومت در سوریه : ما بعد از اینکه میگوییم مدافعان حرم ، فکر میکنیم ‌مدافعان حرم خلاصه است ‌فقط در این دو حرم مقدس  عزیز سیده رقیه و سیده زینب . کل جمهوری اسلامی حرم است . وجوبش کمتر از حرم سیدالشهدا نیست ، کل جمهوری اسلامی.      گستردگی این حرم بیش از گستردگی حرم حضرت زینب سلام الله علیهم است.      
بدترین بیمارستان مشهد برای زایمان طبیعی

واقعا؟چرا چیکار کردن خب کجا برم که هم دولتی باشه هم ازاین امپولا استفاده کنن هم رسیدگیشون خوب باشه،من یه ماه ونیم دیگه وقتمه 

این بیمارستانی که گفتی هیچ کدوم ازاین کارارو نمیکنه بنظرم اگه ازنظرمالی مشکلی نداری حداقل یک بیمارست ...

اخه همین دیروز گه یه برنامه درمورد زنان وزایمان بود شبکه خراسان رضویی زیر نویسش گفت که تو بیمارستان ام البنین از روشایه زایمان بی درد استفاده میکنن میخواسام بدونم واقعیه قیمتش چنده

واقعا؟چرا چیکار کردن خب کجا برم که هم دولتی باشه هم ازاین امپولا استفاده کنن هم رسیدگیشون خوب باشه،م ...

دکترت کیه؟الان ایجا قیمتش باامام حسین برابری میکنه.اگر بیمه تامین اجتماعی داری ۱۷شهریور تقریبا رایگان میشه برات از ام البنین هم بهنره

دکترت کیه؟الان ایجا قیمتش باامام حسین برابری میکنه.اگر بیمه تامین اجتماعی داری ۱۷شهریور تقریبا رایگا ...

دکتر ندارم بیمه هم نیستم ازاد بخاطر همون میگم یه جایه دولتی باشه اره بیمارستان امام حسینم میگن خوبه

دوروبریام هرکی رفته ام النین یاخودش ناقص شده یا بچش کلا معروفه.لطفا نرو اونجا مگه از جونت سیر شدی

یا خدااا چقدروحشتناک 😔پس باید بفک جایه دیگه باشم

دکتر ندارم بیمه هم نیستم ازاد بخاطر همون میگم یه جایه دولتی باشه اره بیمارستان امام حسینم میگن خوبه

زنگ بزن امام حسین قیمت بپرس فکرنکنم فرق چندانی داشته باشه.دکترزهرا موهبتی اونجا میره خیلی دکترخوبیه