2777
2789
عنوان

سرطان لب

| مشاهده متن کامل بحث + 4605 بازدید | 26 پست
همه دکترا که تشخیص درست نمیدن  الان هی احساس میکنم اشتباه کرده😔

😐😂 برو یه دکتر دیگه هم که خیالت راحت شه

ولی جریانِ تشخیصِ گوگلو نگو یارو بهت میخنده

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

این بار آخرمه . دیگه توبه کردم

افرین تازه یه موزیک ویدیو ساختن خارجیا درباره همین که پدرم وصیت کرد هرگز علایمتو تو گوگل سرچ نکن خیلی قشنگه برو سرچ‌کن روحت شاد میشه 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی فرد استرسی هستم😔

عزیزم منم همینطوریم من بارها رفتم دکتر در حدی بود که دکتر میگفت دخترم چیزی نیست برای چی مدام میای پیشم چه میشه کرد باید بتونیم استرس رو کنترل کنیم...شما دکتر پوست رفتی؟اگه رفتی گفته هیچی نیست واقعا از استرسته

افرین تازه یه موزیک ویدیو ساختن خارجیا درباره همین که پدرم وصیت کرد هرگز علایمتو تو گوگل سرچ نکن خیل ...

وای تو که انقدر قشنگ حرف میزنی میشه به منم ی دلداری بدی؟؟!!

تازه ی تاپیک خوندم نوشته بود دوستش واسه اینکه ازمون وکالت قبول نشد ایست قلبی کرد 

من دو ساله کلا خونم افسردم معدم داغونه اصلا بیرون نمیرم فکر کنم ۷ ماه میشه نرفتم بیرون

تو این ۷ ماه فقط داشتم ب سکته و ایست قلبی فکر میکردم با حرف ایشون فهمیدم دیگ واقعا ممکنه اتفاق میوفته هر لحظه خیلی ترسیدم ۱۷ سالمه

زندگیمو خراب کردم با این فکرا چجوری خودمو از این لجن بکشم بیرون؟

ینی اگه گوگل از صدتا سایت داشته باشه ک بگه هیچی نیس ما ایرانی ها میریم اون ی دونه ک گفته سرطان داری میخای بمیری رو انتخاب میکنیم من خودم اون دفع کمرم درد میکرد ی جورایی پیش کلیه م بود زدم گوگل بهم گفت ک سنگ کلیه داری منم انقد عر میزدم آخرشم رفتم دکتر عضلاتت کمرت گرفته بود فقط 😐🤝🏼

ی فکت هست که میگه.: کسایی ک اسمشون امیره لا.شین حتی توی سریال ها از جمله خسوف 🗿🤝🏼
وای تو که انقدر قشنگ حرف میزنی میشه به منم ی دلداری بدی؟؟!! تازه ی تاپیک خوندم نوشته بود دوستش واسه ...

عریزجان میتونستی جای دخترم باشی من ۳۶ سالمه فقط خودت میتونی به خودت کمک کنی الان تو بحران نوجوانی هستی منم نوحوون بودم به دلایلی افسرده بودم همون باعث شد نتونم اونطور که لیاقتشو داشتم ایندمو بسازم بهترین دوران زندگیم که میتونستم برای خودم درس بخونم و از جوونیم لذت ببرم رو گذاشتم برای فکرای پوچ و الکی از هجده سالگی تا ۲۱ سالگی تو دانشگاهمون دوستام داشتن کیف میکردن من برای خودم غرق افکار سمی که چرا چنین شد و چنان شد نه خوب درسمو خوندم مه مثل اونا جوونی کردم به خودت کمکت کن ازین افکار بیا بیرون و مثل بقیه از زندگیت لذت ببر واقعا این روزهات دیگه تکرار نمیشن و بعدا پشیمون میشی مشکلات الانت بعدا برات مثل یه حوک میشن 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
عریزجان میتونستی جای دخترم باشی من ۳۶ سالمه فقط خودت میتونی به خودت کمک کنی الان تو بحران نوجوانی هس ...

چقدر کیف میکنم یکی مثل شما نصیحتم میکنه 

مادرمم همش همینو میگه..میگه پشیمون میشی تو این سن الکی به چیزای چرت فکر نکن و ایندتو نابود نکن..نمیدونم چیشد که فکرام به این سمت میره...فقط سمت بیماری

چقدر کیف میکنم یکی مثل شما نصیحتم میکنه  مادرمم همش همینو میگه..میگه پشیمون میشی تو این سن الک ...

تو این سن هورمون ها باعث افسردگی میشن باید سر خودتو گرم کنی و مشغول باشی که به چیزای بد فکر نکنی