2821
2789
عنوان

اولین لیزر

153 بازدید | 23 پست

سلام وقتتون بخیر من برای اولین بار امروز میخوام برم برای لیزر سوالم اینه که باید موهای زایدمو املا بزنم یا باید باشه یکم هر کسی یه چیزی میگه بهم ممنون میشم راهنماییم کنین

السلام علیک یا ابا عبد الله

عزیزم کامل باید ناحیه ای که میخوای لیزر کنی شیو‌شده باشه 

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اپیلاسیون و موم و بندانداز و این چیزا هم ممنوعه ...

فقط با ژیلت 

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
چشم ممنون از راهنماییتون

خواهش میکنم عزیزم ...

اگر بقیه نکاتشو هم نمیدونی تا بت بگم

چند جلسه باید رفت و چند سال طول می کشه؟ باید هرسال رفت؟هزینش چقدره؟

نگاه بستگی داره چه دستگاهی بری دستگاه های خیلی قوی و جدیدی اومدن الان ولی خب من با دستگاه الکساندر دکا 2022 میرم 

هرماه باید بری تقریبا ۸تا۱۰ جلسه به صورت متوالی هرماه  میری بعدشم دیگه خودشون بهت میگن مثلا سه ماه دیگه بیاد و کم کم می‌ره سالی یکبار که اینا همه بستگی به واکنش بدن خودت و دستگاهی که انتخاب کردی داره ....

ولی خب حتما باید دقیق سر وقت بری و بین‌جلساتتت وقفه نندازی...

قیمتا هم فرق می‌کنه منم الان لیست قیمت هارو گم کردم متاسفانه...

هرجا خواستی بری خوب تحقیق کن درموردش که حتما تمیز باشن‌و‌کارشون خوب باشه 

من سه جلسه رفتم  مو داره نرم نشده

خب عزیزم باید تا آخرین جلسه ای که نیازته بدون وقفه بری ....

همه ی همه ی موها هم نمیریزه کم کم می‌ریزه الان  منم سه جلسه رفتم ولی فقط۶۰درصد موها می‌ریزه ...

دستگاهت چیه؟

من وقفه داشتم چی میشه

انگار هیچ کاری نکردی :/...

چقدر وقفه انداختی؟! بهت نگفته بودم که بیای باز؟؟؟