2777
2789
عنوان

ویروس جدید😷

488 بازدید | 44 پست

خانما کسی از شما بوده این ویروس جدیده رو بگیره تا چند روز خوب میشه؟ من گرفتم الان سه روزه با سردرد و تب شدید اصلا هیجوره خوب نمیشم دارو هرچی میخورم اثر نداره😭😭

نه هنوز

ما که خواستیم زمین را برای مهربانی مهیا کنیم ، خود نتوانستیم مهربان باشیم . من در کوچه های زندگی به دنبال آرتانی وحشی و سادیسمی بودم که مرا با تیر عشقش زخمی کند ، که ناگهان ممدی از ته کوچه با پراید آمد ... ( امضام فانه من در کوچه های زندگیم به دنبال هیچ خری نیستم    البته به دنبال یک آهو هستم    آن آهو در پشت کوچه ای که ممد از تهش آمد در باغی سرسبز علف می خورد و از وجود من آگاه نیست ، آیا من قادر به شکار این آهو هستم ؟ خیر )

کرونا منظورته 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم گرفتم اما دکتر گفت ویروس جدید نیست ..کروناست .روزی دوتا نوافن ومیخوردم از سردرد ..یک هفته طول کش ...

دقیقاااااا من هرکار میکنم سردردم خوب نمیشه، والا دکتر به من گفت یه ویروس جدیده الان بیشتری ها گرفتن

دقیقاااااا من هرکار میکنم سردردم خوب نمیشه، والا دکتر به من گفت یه ویروس جدیده الان بیشتری ها گرفتن

نه کروناست من رفتم دکتر ۸۰ نفر جلوم بودن همه همینطوری ..دکتر گفت کروناست حالا فرقیم نداره چیه ..من چشم درد هم داشتم ...فقط باید بگذره دورش 

عزیزم کرونا منظورته؟؟ من امروز روزچهارممه. هی میگم امروز دیگه بهترم بعدیهولرزمیکنم بیحال میشم

من دیروز بهتر بودم الان دیشب باز با سردرد شدید و تب و لرز پاشدم

نه کروناست من رفتم دکتر ۸۰ نفر جلوم بودن همه همینطوری ..دکتر گفت کروناست حالا فرقیم نداره چیه ..من چ ...

دکتر به من گفت یک هفته تا ده روز من از شدت سردرد چشام میسوزه