2777
2789
عنوان

سیسمونی

170 بازدید | 15 پست

بچه ها من دوقلو باردارم دریغ از اینکه یبار مامانم برام غذا بیاره بگه اینو بخور یا کمکم کنه تو کار خونه 

همش شوهرم کار خونمونو کرده جارو برقی میکشه ظرف میشوره و غذا از بیرون گرفته زوری میگه بخور

به مامانمم گفتم واسه سیسمونی سخت نگیر که گرون نشه  

حتی خودم قبل بارداریم چند سری خورده ریز مثل چند تیکه اسباب بازی و کیف و شیشه شیر و …خریدم که به مامانم اینا فشار نیاد ،یعنی توانم در همین حد بود وگرنه بیشتر میخریدم

واسه سیسمونی خواهرم سنگ تموم گذاشت همه کاری کرد دیگه اتاق بچش جا نداشت اما نوبت به من که رسیده میگه بگو تخت و کمدو شوهرت بزنه چون دوقلو بارداری

به شوهرم گفتم مامانم اینجوری گفته ،گفت بگو کلا هیچی نخره همرو خودم میخرم 

نمیدونم چیکار کنم موندم بین خانوادم و شوهرم

مامان من اول گفت من براتوطلامبخرم سیسمونی نمیخرم منم باورکردم دیدم فرداش رفته هرجی انتخاب کردم سفارش داده شایدمیخادسوپرایزت کنه مثل مامان من که برام سنگ تموم گزاشت الکی گفت ول کن برات طلاخریدم دیگه😁

نفس من زندگی من پسرای قشنگم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه توانشو دارید خودتون بخرید!!! البته نباید بهش میگفتی مادرم اینجوری گفته باید میگفتی خودم دوس دارم برا بچهام وسیله بخرم نمیخام مامانم تخت بخره

یونا و راتین پسرای قشنگم💙
از عصبانیت گفت بگو هیچی نخره وگرنه خیلی ناراحت شد  نمیدونم چیکار کنم

به نظرم ضروری هارو فقط بخرید فعلا میدونی من خودم سر سیسمونی ام دیدم مامانم نداره یه وام ۲۰ میلیونی گرفتیم نصفشو قسطش رو مامانم داد نصفش رو شوهرم وسایل ضروری من اون موقع شد ده میلیون بقیه اش موند برای بیمارستان و اینا

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
اگه توانشو دارید خودتون بخرید!!! البته نباید بهش میگفتی مادرم اینجوری گفته باید میگفتی خودم دوس دارم ...

وقتی مامانم میگه برو اینجوری بگو بهش چی بگم

من حتی به مامانم گفتم خودت بهش بگو منو نندازین وسط 

دیگه هیچی نگفت 

وقتی مامانم میگه برو اینجوری بگو بهش چی بگم من حتی به مامانم گفتم خودت بهش بگو منو نندازین وسط  ...

اسی لباس و ست لحاف و واجبات رو بخر

بچه که الان از تخت ایتفاده نمیکنه

مثلا روروئک نخر بزار بعدا ک وقتش شد

بعد با پول های کادوهاشون میتونی براشون وسیله های دیگه ای بخری

دوتا هم گهواره یا تخت پارک بخر

تخت پارک هم خیلیییی راحته و هم عین تخت بزرگ و جاداره

یونا و راتین پسرای قشنگم💙
به نظرم ضروری هارو فقط بخرید فعلا میدونی من خودم سر سیسمونی ام دیدم مامانم نداره یه وام ۲۰ میلیونی گ ...

منم به مامانم همینو گفتم

گفتم سخت نگیر خارجی و گرون نگیر

هر چی من کوتاه میام اون می‌خواد کمتر خرج کنه 

بچه ها من وقتی دختر هم بودم پول جمع کردم دادم کادوی سر عقد بهم بدن،که بعدا داداشم گفت تو اشتباه کردی دادی تو نمیدادی ام اونا باید میدادن

من همش به فکرشونم ولی اونا اصلا