2777
2789
عنوان

عروس

187 بازدید | 21 پست

بچه ها فامیلای همسرم خیلی سردن.من همش حس میکنم یه چیزی هست که من نمیدونم ... شما ببینید مثلا وقتی بحث ازدواج من وهمسرم شد وقتی همسرم این همه خاله داره عمه داره عموودایی خلاصه اینا برای بچه خواهرشون یعنی ذوق ندارن؟؟

ما مراسم عقد توتالارگرفتیم خیلی خوب بود همه کارا روخودم وهمسرم کردیم ولی ازخانواده همسرم خواهری،خاله ای کسی حتی برای کمک .تزئین هدیه های عروس وخلاصه این چیزا اصلا کاری نکرد...

حنابندون حتی زحمت درست کردن یه حنا روهم نکردن وازفامیلاشون نه خاله نه عمه وخلاصه هیچکس جزخواهر ومادرهمسرم نبودن...اصلا انگار که هیچ ذوقی نداشتن..البته مادروخواهرهمسرم فقط خوب بودن..من خیلی اون شب جلوی فامیلامون خجالت میکشیدم ..مادرهمسرم وهمسرم خیلی ناراحت بودن میگفتن خودمون هم نمیدونیم هرکدوم یه بهانه آوردن ونیومدن

اوایل فکرمیکردم شاید مخالفن ولی بعد توبرخوداشون دیدم خیلی مهربونن .احترام میزارن .

ولی الان چندماهه ازدواج کردم هیچکدوم ازفامیلای همسرم خونمون نیومدن..یااونایی که توشهرمون هستن حتی پاگشامون هم نکردن‌..برام خیلی عجیبه ..

توفانی خودم وقتی ازم میمرسن نمیدونم چی بگم .شوهرم خودش هم میگه نمیدونم چرا حتی نه میان نه دعوتمون میکنن ..میخوام یه روز ازخواهرشوهرم بپرسم مامانم میگه ازمادرشوهرت بپرس ولی حس میکنم اگه چیزی باشه راست رونمیگه ولی خواهرشوهرم میدونم که میگه..

من عروسی نگرفتم وبه جاش مهمونی گرفتم که بازم تواین مهمونی خیلیاشون نیومدن ویا مثل تماشاچی بودن..

ازخودم تعریف نمیکنم ولی خب نه ازاون دخترای اهل خاله زنگ بازیم نه چیز دیگه ولی خب یه چیزی این وسط درست نیست.‌..

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خودخانواده همسرم خوبن ..ولی فامیلاشون یه جورین درحالی که توتحقیقات وشناخت که ازقبل بقیه داشتن میدونیم خانواده های به شدت خوب ومحترمی هستن‌..ولی اینکه چرا بامن وهمسرم هیچ کاری ندارن برام عجیبه...گاهی حس میکنم شوهرم خیلی خجالت میکشه‌‌‌‌..چون تقریبا ۸۰درصد فامیلای من دعوت میکردن..سر میزدن..هدیه میاوردن..ولی ازسمت اونا هیچکس

خب شاید کم رفت و امد میکنن چه اصراری داری انقدر مشکلات مردم دارن وقت خودشونم ندارن زمان قدیم که نی ...

باشه عزیزم درسته..ولی نه دراین حد ..حتی یکبارهم نمیشه؟؟

اکثرشون خانواده های پولدارن..

خب ما چندماه عروسی کردیم من حتی نزدیک ترین اقوامشون هم‌گاهی ندیدم

احتمال خیییلی زیاد  با مادر شوهر یا پدر شوهرت اختلاف قدیمی دارن    یا کلا روابط محدود ...

دقیقا خودم همین حدس رومیزنم..

مادرشوهرم مهربون ولی یه اخلاقای خاصی داره..خودم حس میکنم شاید برای همین باشه ولی ازاون جهت که نمی‌خوام دل همسرم بشکنه نمیگم چیزی بهش

باشه عزیزم درسته..ولی نه دراین حد ..حتی یکبارهم نمیشه؟؟ اکثرشون خانواده های پولدارن.. خب ما چندماه ...

والا منم ندیدم چون رفت و امد ندارن همش از هم کینه دارن.منم از خدامه چون پر جمعیتن

با یکیشون بریزی روی هم ناراحتم میشن

والا منم ندیدم چون رفت و امد ندارن همش از هم کینه دارن.منم از خدامه چون پر جمعیتن با یکیشون بریزی ر ...

ببین خییییلی سردن..یه جاری دارم دخترش خیلی دوسم دارم چون چسبیده به خونه مادرشوهرم هستن تا میرم میاد پیشم بغلم میکنه منم وقتی میرم براش خوراکی میبرم .وسایل دخترانه..تولد دادشش شد براس هدیه بردم.. 

ولی جاریم یه بار بهم نمیگه ممنون..یه بار نشد ازم تشکر کنه..

من برای تشکر اینکارونمیکنم ولی خب آدم یه واکنشی حداقل نشون باید بده..

ادمای درون گرایی هم هستن پس  بهش بگو بیا بریم پارک ببین میاد

آره اینو میدونم که کلا خانوادگی درونگران حتی همسرم..

جاریم هم دخترعموشون میشه..دختر خوبی ولی درکل مثلا چندین با رفتم شهرستان یه بارندیدم برای تفریح حتی یه پارک برن..مثلا تنهایی میرن قدم میزنن..میرن بازار میان خونه...

خیلی آدم روخسته میکنن

آره اینو میدونم که کلا خانوادگی درونگران حتی همسرم.. جاریم هم دخترعموشون میشه..دختر خوبی ولی درکل م ...

باید عادت کنی خداییش سخته فقط سعی کن با شوهرت خوش بگذرونی 

اونا رو نمیشخ کاری کرد خودمونی باش باهاشون 

درون گرا ها خجالتیم هستن مثل خودشون باش تا صمیمی شید 

بعد کم کم رابطتون بهتر میشه

خیلی سخته باور کن..ولی خب توکل به خدا.‌‌

ولی یه چیزی ما فکر میکردیم یه خانواده ای چه بی رفت و امد و ساکتن 

عاقا موقع دعوا دیدیم نه چنان زرنگ تشریف دارن تمام حساب طلاهای عروسو داشتن خیلی ام کلکن

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز