2777
2789
عنوان

دخترم چشه:(((((

149 بازدید | 8 پست

ی سرما خوردگی وحشتناک گرفتیم تب بالا ۳۹.۵ دو هفته بعد دوباره تب کرد س تا چرک خشک کن دادم ب تجویز پزشک خوب شد کامل از وقتی خوب شده ی حالت ناراحتی داره گریه میکنه تو خودشه هیچی نمیخوره بهونه میگیره گلوم درد میکنه دکترم بردم دوبار میگ هیچی نیس گلوش تمیزه سرگرم بودنی اوکیه ی ذره بیکار بشه باز غیر عادی گریه میکنه شبا ب حدی ک بالامیاره :(( دکتر گف عصبیه بخاطر اینک تنهاس کلاس میبرم تن تن پارک میبرم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ویروس های الان خیلی وحشی شدن. خیلی هاشون هم عوارض روحی و روانی دارن.

پسر من ۵ ماهش بود اومیکرون گرفت . الان داره ۱۰ ماهش میشه هنوز دارم عوارضش رو میبینم.

دکترش هم فوق تخصصه و چند سال دبی طبابت میکرده . ایشون هم این مطلب رو تایید کردن و اسمش هم سندرم باقی ماندن عوارض ویروسی هست.

کلاسی جایی نرفته که تمام شده دلش شاید واسه دوستانش ت ن گ  شده شاید از آن بچه های که از نداشتن د ...

کلاس زبان میرع ی ترمم نشده اتفاقن چون گوشه گیر شده بود ثبت نام کردیم

ویروس های الان خیلی وحشی شدن. خیلی هاشون هم عوارض روحی و روانی دارن. پسر من ۵ ماهش بود اومیکرون گرف ...

ینی ممکنه ازون باشه خیلی نگرانم دکترم دیگ شوهرم نمیزاره ببرم میکه چیزیش نیس:/

پسرمنم ۵سالشه الکی که نمیگه به نظرم گلوش درد داره من خودم یه ویروس وحشتناک گرفتم گلودرد شدیدددد انگارتیغ توگلوم بود دکتر حتی چرک خشک کن هم نمیداد میگفت اصلا مشکلی نداری