2777
2789
عنوان

کسایی ک خوش معاشرت هستن

149 بازدید | 8 پست

بیاین در مورد ارتباط مفید و با سیاست با اقوام شوهر نکته بگین 

من تو معاشرتم ضعیفم چطوری تقویتش کنم؟

همه جا سوتی میدم 😶

ناخواسته حرف بدی میزنم 😑

خنگم ینی؟؟؟🤧

اینایی ک زیاد بلبل زبونی میکنن و لابلای حرفاشون سوتی هم نمیدن خیلی خوشبختن بنظر من 

مثلا من خودم اگ بخوام مهمونی بدم نمیتونم میدونم تو لابلای تعارفام گیر میکنم یا ی چیز بدی میشه کلا 

اضطراب اجتماعی نداری؟که باعث بشه ارامش نداشته باشی؟ و سوتی بدی

آهای فلک که گردنت از هممون بلندتره به ما که خسته ایم بگو خونه ی باهار کدوم وره؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اضطراب اجتماعی نداری؟که باعث بشه ارامش نداشته باشی؟ و سوتی بدی

چرا 

یکم کمترش کردم 

الان دارم بیشتر تو محیط اجتماع میرم و تمرین میکنم با ارامش صحبت کنم 

حتی ساکت بمونم اگ حرف مناسبی ندارم ک در شانم باشه

اما هنوزم وقتی بخوام جایی برم مهمون بیاد استرس میگیرم مخصوصا اگ رودروایسی داشته باشم 

یبار ک اومدم تو دیدم یه نفر ب جمع اضاف شدخ اومدم سلام کنم 

گفتم سس سسس سعلام س س سعید اقا خخخخ 😑😑😂

چرا  یکم کمترش کردم  الان دارم بیشتر تو محیط اجتماع میرم و تمرین میکنم با ارامش صحبت کنم ...

عزیزمممم😃😄🥺

منم داشتم  البته فقط جلو کسایی که باهام  رفتار مناسبی نداشتن و کسایی که فکر میکردم ازم بهترن همینطوری میشدم 

راستشو بخوای از وقتی ازشون دور شدم و رفتم تو ی محیط خوب و احساس کردم منم ارزشمندم به همون اندازه بقیه،تازه شروع کردم به بهتر شدن

الانم گاهی خاطره های سوتیای وحشتناکم ازارم میده میگم کاش اصلا تو اون جمعا سعی نمیکردم همه رو راضی نگه دارم تا فشار استرس بیاد روم،کاش زیاد حرف نمیزدم و خلاص،کاش بذای خودم ارزش قائل بودم نمیدونم واقعا

بازم شکر خدا ک تو محیط خوب قرار گرفتی  مابقی هم تجربه و درس

آره واقعا موافقم 

امیدوارم آدمای درست تو زندگیت قرار بگیرن آدمایی که بهت آرامش میدن و لازم نیست سعی کنی جلوشون یکی دیگه باشی