2777
2789
عنوان

شپش:(🦗

96 بازدید | 11 پست

هفته پیش عروسی بودیم از اون روز سرم کمی میخارید منم فک میکردم عرق میکنم واس همونه اخه موهام بلنده 

امروز دادم مامانم موهامو ببینه گفت شپش هس یکی رو گرفت دوتایی فرار کردن 

بنظرتون چکار کنم زودتر بمیرن 

بخدا هرروزم حموم میرم 

امروز تموم رو بالش هارو با دمای ۶۰ درجه شستم 

ی شامپو مخصوص داره بگیر بشور موهاتو

میشه برای شادی روح مهتابم (خواهرم که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت )صلوات بفرستید 💔                                          دختر فرفریم سه ساله شدی 👧  میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو و باباتی من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابات و دیگه منو یادت میره 🤕 حتی وقتی که باهام لج میکنی میشینی جیغ میزنی و از حرص قرمز میشی 😕 حتی وقتی که من حواسم نیست یهو جیم میشی و بعدش میبینم ت ر زدی به جایی / حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم باحرص موهامو میکشی / شاید ی روزی بزرگ شدی و این سایت باشه و بیای امضامو ببینی 😐  مادر یعنی: همه دردات مال من/       یاخچی که وارسان ♡                     دکتر انوشه راست میگه که : گیریم عذر خواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی /؟!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نفت

بروتوحموم بذارسرت بعدزیردوش باشونه کوچیکاهس برسا کم کم شونه کن

((امضاموبخون لطفا)) برای سلامتی امام زمان صلوات بفرس ودعاکن من بزودی مامان بشم ولطفا لطفادرخواست دوستی ندید

منم امروز رفتیم برای سنجش مدرسه

خانمه موهای دخترمو نگاه کرد گفت سمت راستش شپش داره

گفتم امکان نداره بهم نشون بده

نتونست نشون بده هر چی گشت

ولی دل من رو نگرون کرد

حقوق خوندم اگه بتونم پاسخ سوالتونو میدم🥰

برو حمام شامپو نرم کننده حسابی بزن د با شونه دندونه ریز شونه کن  

اتو مو لایه های نازک بگیر و با اتو حتما سه چهار بار حسابی اتو کن از ریشه تا ساقه خیلی نازک  باید بدی برات یکی اتو کنه 

بعد لوسیون دای لیس بگیر طبق بروشور انجام بده 

ولی اتو خیلی مهمه حتما لایه های نازک از ریشه تا ساقه  

به حکمتش دل بسپار .💜                                          کاربری ۵ سالمو از دست دادم نمیدونم چرا تعلیق شدم . 😐     بعد از یه مدت که خواننده خاموش بودم بازم عضو شدم 
من تا حالا شپش ندیدم کل سرشو هم گشتم هیچی نبود فقط یکم پوسته خیلی ریز یه جا دیذم همونا شپشن؟

اگه چسبیده باشه به تار مو رشک هست یه تاری که بهش از اون سفیدیا هست رو بکن بعد دست بزن ببین جدا میشه یا نه جدا نشه رشکه

به حکمتش دل بسپار .💜                                          کاربری ۵ سالمو از دست دادم نمیدونم چرا تعلیق شدم . 😐     بعد از یه مدت که خواننده خاموش بودم بازم عضو شدم