2777
2789
عنوان

‌عدد ۵۵

430 بازدید | 6 پست

من حدود چندماهی میشه عدد ۵۵ و گاهی اوقات ۵۵۵و میبینم هیچ دلیلی براش پیدا نمیکنم واقعا کلافه شدم قبلا هم به خاطرش تاپیک زدم 

لطفا هرکسی میتونه بهم کمک کنه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونم این اعداد رو باهم جمع میکنن و یه عددی درمیاد مثلا میگن توی چند روز فلان تعداد بگید برای یه مسئله ای مشکلتون حل میشه و اینا طلسم و شیطانین درواقع بخاطر انجام شدن کاری که بخواد طرف اجنه رو به زندگیش وارد میشه این اعدادایی که گفتیم یکی از رمزاشونه

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.

عدد پنج رو و ۵۵ و من هم میبینم عدد پنج یعنی گذشته ات رو بپذیر همونطور که هست. فکر کن در مورد خودت و گذشته ات ببین چیا ناراحتت میکنه بعد که پیداش کردی اونا رو بپذیر یعنی رهاش کن اونا محدودیت برات ایجاد میکنن که انگار روحت در قفسه و نمیتونه پرواز کنه برای رشد. پذیرش که اتفاق بیفته تغییر صورت می‌گیرد تغییر که صورت گرفت این یعنی رشد شخصی این یعنی رسالتی که در خلقتت خدا برات نظر داشته در پی این تغییر بهش میرسی. به طور کلی عدد پنج زنگ بیداری روحه اینکه کائنات بهت به لطف خدا کمکت میکنن تا بهش برسی و نتیجه همه ی اینها میشه آرامش درونی بیمثال که اینجور آرامش نه کسی میتونه بهت بده و نه کسی میتونه ازت بگیره .

امیدوارم بتونی کشفش کنی اینها نشونست از طرف خدا در موردش فکر کن بی دلیل نیست‌. وقتی خودت رو شناختی میفهمی که همه ی اتفاقات زندگی بی معنی نیستند برات اتفاق میفته تا چیزایی رو بهت یاد بده.

اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم