سلام به همگی من امسال کنکور دارم و متاسفانه به خاطر شلوغی دعوا هر روز تو خونه تمرکز ندارم که درس بخونم و نمیدونم چه کار کنم به نظرتون برم کتابخانه محلمون کار درستیه؟
چند روز امتحانی برو اونجا بخون ، اگه اوکی بودی ادامه بده
کاربر خاموش قدیمی👀ازین که خیلیاتون رو میشناسم ولی شما تاحالا اسم کاربریم هم به چشمتون آشنا نیست😅 تعجب نکنید 😇 من خیلی وقته همراهتونم 🪐 تایپک های مفید تگم کنید ، ممنون 🌱 کم صحبتم!بیشتر دوس دارم ازتون یادبگیرم🙂
منم این مشکل و داشتم رفتم کتابخونه اول سختم بود باصدای آروم بخونم بعضیا غذایی که بوش پخش میشد میاوردن بعضیا پچ پچ میکردن بعضیا راه میرفتن و...مهمترین دلیل اینه که وقتی یک مدت طولانی بخوای اونجا بمونی و واسه ساعات زیاد درس بخونی چون توی اون فضا نمیشه استراحت کردنیاز به یک تغییر داری ذهنت خیلی زود خسته میشه و حالا اگر سال اول کنکوری بودنت باشه دیگه بدتر هست چون مطالب جدید میخوای یادبگیری از کلاس و مدرسه به اونجا رفتن و برگشتن به خونه خیلی وقت گیر هست بهتره خونه یکجای آروم مثل تراس یا هرجای دیگ پیدا کنی کتابهاتو بچینی دورتو بخونی من خودم دیگ تو تراس میخونم و دوستم کمد اتاقش که توش پتو و تشک بوده درآورده میزشو گذاشته توش لامپ گذاشته میخونه میگه صداکمتره
گر مسلمان گر مسیحی گر یهود ادمی باشید مذهب هرچه بود