منفی نگر هستی...آدم جدی هستی. مدیر خوبی هستی. سخت گیری. ولی دل خیلی مهربونیت داری...از گیر دادن خیلی بدت میاد حوصله مارها و حرف های اضافی نداری....متولد زمستون یا پاییزی ؟
میشه این دعا رو در حقم بخونید 🙏اللهم الرزقنا شهادت فی سبیلک🧡بیدلیل خوب باش💙 به قول آن رفیقمان: حرف هایی در دلم هست اما حاضرم فقط به کسی بگویم که فردا آخرین روز زندگی اوست💔✌️من باختم ولی میسازمش🌿 خدایا تو را بر آنچه از حکمتت ندارم. شکر و برای آنچه از رحمتت دارم سپاس🌿💚مهر۱۴۰۱
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
نوجوانی خوبی نداشتی...همه ذپقت سرکوب شده...هنرمندی. خوش ذوق و خلاقیت ایده های زیادی داری شرایطتت هرات عملی کنیشون...یکم غر غرو هستی امااا منطقی هستی....یکم تا امید
احتمالا بهار یا زمستون
میشه این دعا رو در حقم بخونید 🙏اللهم الرزقنا شهادت فی سبیلک🧡بیدلیل خوب باش💙 به قول آن رفیقمان: حرف هایی در دلم هست اما حاضرم فقط به کسی بگویم که فردا آخرین روز زندگی اوست💔✌️من باختم ولی میسازمش🌿 خدایا تو را بر آنچه از حکمتت ندارم. شکر و برای آنچه از رحمتت دارم سپاس🌿💚مهر۱۴۰۱