2789

منفی نگر هستی...آدم جدی هستی. مدیر خوبی هستی. سخت گیری. ولی دل خیلی مهربونیت داری...از گیر دادن خیلی بدت میاد حوصله مارها و حرف های اضافی نداری....متولد زمستون یا پاییزی ؟

میشه این دعا رو در حقم بخونید 🙏اللهم الرزقنا شهادت فی سبیلک🧡بیدلیل خوب باش💙 به قول آن رفیقمان: حرف هایی در دلم هست اما حاضرم فقط  به کسی بگویم که فردا آخرین روز  زندگی اوست💔✌️من باختم ولی میسازمش🌿 خدایا تو را بر آنچه از حکمتت ندارم. شکر و برای آنچه از رحمتت دارم سپاس🌿💚مهر۱۴۰۱

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

منم بگو لطفا🌱

نوجوانی خوبی نداشتی...همه ذپقت سرکوب شده...هنرمندی. خوش ذوق و خلاقیت ایده های زیادی داری شرایطتت هرات عملی کنیشون...یکم غر غرو هستی امااا منطقی هستی....یکم تا امید

احتمالا بهار یا زمستون

میشه این دعا رو در حقم بخونید 🙏اللهم الرزقنا شهادت فی سبیلک🧡بیدلیل خوب باش💙 به قول آن رفیقمان: حرف هایی در دلم هست اما حاضرم فقط  به کسی بگویم که فردا آخرین روز  زندگی اوست💔✌️من باختم ولی میسازمش🌿 خدایا تو را بر آنچه از حکمتت ندارم. شکر و برای آنچه از رحمتت دارم سپاس🌿💚مهر۱۴۰۱
منفی نگر هستی...آدم جدی هستی. مدیر خوبی هستی. سخت گیری. ولی دل خیلی مهربونیت داری...از گیر دادن خیلی ...

عزیزم میشه برای منم بگی

وسیلم پیدا میشه ؟ 

عشقم به من چه حسی داره ؟ بهم میرسیم 

اگر برای رسیدن به آرزوهایمان تلاش نکنیم؛ فردی دیگر 《از تلاش ما 》برای رسیدن به آرزوهایش استفاده خواهد کرد 🌹
نوجوانی خوبی نداشتی...همه ذپقت سرکوب شده...هنرمندی. خوش ذوق و خلاقیت ایده های زیادی داری شرایطتت هرا ...

کی ازدواج میکنم بنظرت؟

یاممکنه دوباره پاپیش بزاره؟

الهی ما همه بی چاره ایم و تنها تو چاره👆🩶
نوجوانی خوبی نداشتی...همه ذپقت سرکوب شده...هنرمندی. خوش ذوق و خلاقیت ایده های زیادی داری شرایطتت هرا ...

میشه به منم بگی کی شوهرم اخلاقش خوب میشه و باهام اشتی میکنه؟؟