2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم اگه تاحالا درست نکردی درست نکن خوب درنمیاد باید چندین بار درست کرده باشی تا خوب دربیاد ....مثلا داخل یه ظرفی اب بزار توفر تا نونش خشک نشه ...بعد ریختن موادت رو نونش با آبپاش یه کم آب بپاش خشک نشه...قبل ریختن موادت حتما اول روغن مالی کن نونش ........فوری میپزه باید نگا کنی ...فر من خیلی گرم هس مثل تنور رو ۱۷۰ درجه میزارم ...بعد ۱۰ دیقه نگا میکنم دیدم برشته شده زود برمیدارم

دتاریخ ۱۴۰۰/۱۲/۲۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد.                 اون اتفاق حاجت روایی خواهرم وخوشبختی خودش وپسراش هست....منم تو این تاریخ نی نی تو دلیم رو سالم وبسلامتی بغل گرفتم دارم به خوشبختی سه عزیزم نگامیکنم و سر برسجده الهی مینهم....خدایا صدهزارمرتبه شکرت💚💚💚😗😗❤❤❤😍😍
یک دفعه همین کار کردم خوب نپخت بود موادش مثل قارچ و دلمه مزه خامی میداد

موادشو اول بپز بعد لایه لایه بریز روش و پنیر بریز رو هر لایه

ــــﮩ٨ﮩﮩـ حَسْبِےَ اللّہٗ ـــــﮩﮩ٨ﮩــــ
قبلا پختم ولی ولی خوب خوب نمیشه

پس بیخیال شو تو خونه برای خودتون درست کن تا مهارت پیدا کنی...من انقدر درست کردم الان دستم اومده چیکا باید بکنم خوب دربیاد

دتاریخ ۱۴۰۰/۱۲/۲۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد.                 اون اتفاق حاجت روایی خواهرم وخوشبختی خودش وپسراش هست....منم تو این تاریخ نی نی تو دلیم رو سالم وبسلامتی بغل گرفتم دارم به خوشبختی سه عزیزم نگامیکنم و سر برسجده الهی مینهم....خدایا صدهزارمرتبه شکرت💚💚💚😗😗❤❤❤😍😍
نوون

من بیست دقیقه فر برقی میزارم پنج دقیقه آخر بالای فر و روشن می کنم که روی پیتزا طلایی بشه دمای فر برقی ۱۵۰ دمای فر گازی ۱۸۰ درجه بزار،

قارچ رو ورق ای با حرارت بالا تفت بده که آب نندازه

روی پنیر پیتزا تهم آب اسپری کن که قشنگ کش بیاد

اگر هم با سوسیس درست می کنی با رنده درشت رنده بزن خیلی خوب میشه

جون مادرت نترکون دیگــــه این خط شوهر عممه😐💔
یک دفعه همین کار کردم خوب نپخت بود موادش مثل قارچ و دلمه مزه خامی میداد

۱۰ دقیق قبل فرت رو روشن کن .

بعد بزار ۳۵ دقیقه بادمای ۱۸۰ درجه بپزه.

اگه روش طلایی نبود ۳ دقیقه شعله ی بالای فر رو هم روشن کن

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...