2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم جوش زیر پوستی دارم خیلی تحقیق کردم با پزشک های زیادی مشورت کردم گفت پاکسازی خیلی خوبه و اینکه باید روتین پوستی منظم داشته باشی نیاسینامید اوردینری یک سرم هست قیمتش هم بالاست اگر استفاده کنی خیلی خوبه ولی حتما باید اصل باشه .

قرص داکسی سایکلین هم برای جوش زیر پوستی هست ولی حتما باید تحت نظر پزشک استفاده بشه و اینکه اصلا دست نزن چون جاش میمونه

منم جوش زیر پوستی دارم خیلی تحقیق کردم با پزشک های زیادی مشورت کردم گفت پاکسازی خیلی خوبه و اینکه با ...

من دو تا دونه زدم جدیدا نزدیک پریود میزنم سه ماهی میشه داکسی بخورم؟

منم جوش زیر پوستی دارم خیلی تحقیق کردم با پزشک های زیادی مشورت کردم گفت پاکسازی خیلی خوبه و اینکه با ...

دقیقا همینطوره 

من الان قرص میخورم ولی زیر نظر پزشک روتین پوستی هم که دارم بعد ضدآفتاب هم حتما بزنید مخصوصا اگه پوستتان چربه و مستعد جوش جوش رو هم نباید دستکاری کنی چون جاش میمونه اینو تجربه بهم ثابت کرده 

جدی؟ پس سوزن نزنم؟!! 

نه نزن عزیزم ممکنه جاش بمونه اصلا دست کاری نکن 

تو فکرم از نی نی سایت خداحافظی کنم ... فکر کنم دیگه مناسب سن و سال و حال و هوای ما نباشه  ... حالا تا ببینیم...   
قیمتش چنده؟

اگه تازه جوش زیر پوستی زدی پاکسازی نریاااا. جاش میمونه

من رفتم موند

بزار چند روز بگذره بعد برو

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
دقیقا همینطوره  من الان قرص میخورم ولی زیر نظر پزشک روتین پوستی هم که دارم بعد ضدآفتاب هم حتما ...

کاملا درسته. و اینکه محصولاتی که استفاده میکنید باید سازگار با پوستتون باشه پوست من الآن خیلی بهتر شده

[QUOTE=244552578]کاملا درسته. و اینکه محصولاتی که استفاده میکنید باید سازگار با پوستتون باشه پوست من الآن خیلی بهتر ش دقیقا باید محصول مناسب پوست خودمونو بگیریم،خداروشکر  که بهتر شده منم خیلی پوستم خوب شده خداروشکر فقط الان مشکلم جای لک هاست 

یکیش یک ماهه یکیش چند روزه حالا میرم یا دارو چیزی میگیرم

پس برو پاکسازی

قیمتشم من چند روز پیش رفتم ۲۰۰ بود

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی