2777
2789

قدیمیه

تیکر بارداریم نیس میشه برای اینکه یه نی نی بیاد تو دلم ی صلوات مهمونم کنید خدایا به همه منتظرا هم یه نور چشم سالم بده الهی آمین ,لایک نکید اصلا ن پست ن کامنت ،کامنتی خوشتون اومد ک من گذاشتم ی صلوات برام بفرستین بجای لایک ،تو تاپیکای خوب خوبم تگم کنید باتشکر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🤣🤦‍♀️

#پرسپولیس_زیباترین_عشق_جهان❤️                                     آغاز و ختم ماجرا لمس تماشای تو بود                                     دیگر فقط تصویر من در مردمک های تو بود                              ناشناس:🌱    https://harfeto.timefriend.net/16537800050671  

🤣😂

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲

عالی بود🤣🤣

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

عالی بود 🤣🤣🤣🤣

تناقض در فضای مجازی یعنی:  درس خوندن رو مسخره میکنن ولی موقع نتایج کنکور بهترین رشته هارو قبول شدن! از فقر و گرونی میگن ولی از اموال و تفریحات لاکچریشون عکس میزارن! از احترام به عقاید و جاج نکردن میگن ولی در مواجهه با حرف مخالف عقیدشون قضاوت میکنن و فحش میدن.                                    

افرین 😂😂 اخ جووون فردا قسمت جدیدش میااااد

منکه میذارم ۳/۴ قسمت بمونه بعد باهم میبینم یهویی😂

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲
سعیمو میکنم نمیشه اخه قسمت فردا خیلی حساسه

آره واقعا. 

کاش حداقل هفته ای سه قسمت میومد🤕