2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دارم خیلی کمه دکتر گفت جای نگرانی نیست پرولاپس هم دارم 

فقط کفت استرس نداشته باش 

من اگه فشار عصبی زیادی بهم وارد بشه تو خواب یا موقع آب خوردن غذا خوردن نفس تنگی میگیرم دکتر گفت فقط استرس نباید داشته باشی که نمیشه استرس تو این دوره زمونه شدی جزیی از زندگیمون

مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت‌.‌...
اره استرس باعث همین شده چون عصبی هستم شدیدا

من ماه رمضون روزه کرفتم فشار عصبی شدیدی هم آخراش بهم وارد شد تا چند روز نفس تنگی داشتم تو‌حمام جاهای تنگو تاریک نمیتونستم برم موقع حمام رفتن غصه ام میگیرفت میگفتم الانه که قلبم میگیره رفتم دکتر اکو کرد گفت شرایطت تغییری نکرده شاید ترس از محیط بسته داری اخه داشتم از پنجره نگاه میکردم بیرون که ببینم شوهرم و بچه ها اومدن دنبالم دکتر داشت با تلفن صحبت میکرد واسه همین نیگفت تو همش حواست به بیرونه تو‌محیط بسته نمیتونی باشی براش توضیح دادم که چرا بیرون و نگاه کردم و گفتم اتفاقا برعکس من 24 ساعت تو‌محیط بسته ام الان یکی دو هفته اس مدام نفس تنگی دارم مخصوصا تو خواب از دکترش راضی نبودم میخواستم برم جای دیگه که بهتر شدم و نفس تنگی ندارم فعلا دیگه تنبلیم اومد

البته بگما من پرانولی که بهم داده رو‌مرتب نمیخورم فقط موقعهایی که خیلی عصبی میشم

مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت‌.‌...
هر بیماری اگه حاد بشع مشکل پیدا میشه توش تو فقط استرس نداشته باش داروهاتو سر موقع بخور عصبیم نشو در ...

دارو ننوشته فقط پرانول و ی قرص ضدافسردگی ک نخوردم ضدافسردگی رو