2777
2789
عنوان

مهاجرت یا ...؟

93 بازدید | 5 پست

سلام دوستان. من رشتم مترجمی زبان بود و تازه امسال درسم تموم شده. وقتی میخواستم کنکور بدم هدف و رویام فقط قبولی تو دانشگاه فرهنگیان بود. اما رتبم خوب نشد و خلاصه رفتم مترجمی. الان که درسم تموم شده میتونم تو ازمون استخدامی شرکت کنم اما از استان ما اصلا دبیر زبان برنمیدارن. تو فکر اینم که دوباره برای کنکور کارشناسی بخونم تا فرهنگیان قبول شم. اما از طرفی هزینه‌های زندگی و که میبینم از استخدام شدن زده میشم. بابای خودمم معلم بود اما از عهده‌ی مخارج بر نمیاد ... از یه طرف فکر مهاجرت میاد توی ذهنم. مهاجرتِ کاری ... عاشق اینم که تو یه کشور عرب زبان انگلیسی تدریس کنم. میتونم عربی و کلاس برم یاد بگیرم در حد رفع نیاز. اما از شرایط کاریش مطمئن نیستم. میترسم نشه! شما بگید؟ خواهرنه بگید چی کار کنم؟ بشینم از صفر شروع کنم و دوباره کنکور کارشناسی بدم؟ راستی، من سال ۱۴۰۲ آخرین شانسمه برلی قبولی. چون بعدش شرایط سنیشو ندارم. یه بار دیگه شانیمو امتحان کنم برای فرهنگیان؟ یا کل تمرکزمو بذارم برای کسب تجربه و قوی‌تر کردن خودم و مهاجرت؟ گیر کردم، بدم گیر کردم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بنظرم که باید اول شرایط خودت رو بسنجی؛ چون مهاجرت کردن هم هزینه های پنهان خودش رو داره. مترجمی زبان هم خب خوبه اگر رزومه خوبی داشته باشی می تونی اپلای کنی. باید هدفت رو مشخص کنی شاید یکی بگه برو فرهنگیان بهتره ولی خب بری ببینی دوست نداری و اون چیزی فکر می کردی نیست یا حتی مهاجرت. با خودت خلوت کن و همه جوانب رو بسنج و بعد تصمیم بگیر.