2777
2789

بستگی داره 

شوهر من عالیه از هر نظر 

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

تا یه هفته پیش دوس داشتم ازدواج کنم ولی الان دیگ نه

نمیدونم بستگی به شانس داره

قدمات نارنجی پاییز من 🍂 من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁

شوهر خوبه یا بد ؟ ://// به نظرم شما هنوز شوهر برات اخ و جیزه :)

من ۱۸ سالمه بخامم نمیتونم ازدواج کنم چون از همه مردا جز بابام میترسم

این کاربر فوت شده ...😢
۱۸ سالمه گلم  اسی چیه ؟

من ۱۹ ام / اگ اونکه میخوامش باشه ازدواج میکنم ولی بجز اون نه اصلا فکرم نمیکنم بهش..تاچند سال دیگه

مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما 🙂🙂                             غافل از آن که خدا هست در اندیشه ما 
2790
2778
2791
2779
2792