بچه ها من تازه نامزدم ولی نامزدم از گذشته ها ی چیزایی شنیده الان خیلییییی باهام سرد شده ب شدت میگه که میخوام بهمش بزنم خانوادشم کلی باهاش حرف زدن که اینکارو نکن خواهرشم گف یکم صبر کن چیزی معلوم نی شاید نظرش عوض شد میگم ک شاید نخواد فعلا ب من بگه حتما خواهرش چیزی میدونه رفتم پیش یه ملایی هم براش دعا کرده گفتن که یکی براتون دعا کرده رو سیاهتون کرده چون واقعا خیلیا از حسادت میخواستن بهمش بزنن نتونستن من میگم که ماله همون دعاعه که اون شخصی که دعا کرده برامون اینجور سرد شده باهام ایشالا خیر از عمر و جونیش نبینه هر کی اینکارو کرده بنظرتون پسره برمیگرده خیلیییییییی هم دوسم داشت تا دعا کردن براش سرد شده باهام
این دو ساله منو میخواد تا اینکه امسال اومد برام الانم که اینجورش کردن
تورو خدا دعا کنین برام که برگرده بهمش نزنه خیلی برام سختهههه خیلییییییی همه میگن سنی نداره بچه گونه فکر کرده شاید با حرف رام بشه و از ای حرفا ولی من خیلی میترسم بهمش بزنه الان ۲ هفته ای میشه که ن زنگ زد ن پیام میده یه استوری غمگین گذاشتم کلی چی گفت که چرا میخوای خودکشی کنی پا خانوادمو بکشی وسط زندگی خودمو خانوادمو سیاه کنی و از این حرفا منم گفتم برات مهم نباشه بای بعد گفت عجب منم گفتمش بلاک میکنم ایشالا خوشبخت شی و از این حرفا بعد از بلاکی درش اوردم اون بلاک نکرده بود وقتی دید از بلاکی درش اوردم اونم منو بلاک کرده بنظرتون میخواد چکار کنه میخواد منو امتحان کنه یا اینکه ی چیزای دیگه ای بفهمه نمیدونم اصلا فکرش چیه