2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام، حقیقتا زیر گروه ریاضی و فیزیک خوب نیست کلا چون کشور ما مصرف کننده علم و تکنولوژی هستش.. بازار کار نداره... بنظرم اگه شغل می خواین داشته باشین زیر گروه مدیریت مالی و دبیری و غیره برید...

آقا هستم 
عکاسی 

عکاسی خیلی محدودش میکنه

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍

چون تو الان علاقه و هدف ثابت و تکی نداری ، رشته ای برو که محدودت نکنه برای بعدا 

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍

عزیزم من رفتم طراحی و دوخت عالیه 

الان مانتو،انواع لباس هر مدل آستینی، دامن ،شلوار ،بچه گانه دوز همه رو بلدم

سال آخرم که امسال میشه قراره لباس عروس بدوزیم

فوق العاده راضی ام خداروشکر 

علاقه داشته باشه حرف نداره این رشته❤

خودم اول تجربی بودم پشیمون شدم تغییر رشته دادم به طراحی دوخت،به خاطر تغییر رشته یه سال جا موندم ولی راضیم الان 

تازه کنکور هم نداره با شرط معدل میری دانشگاه 

موسیقی ایرانی🥲

ارادتمند شما : کراش همه نی نی سایتیااا هستممم😎😂😌💕     کاربری تو دل برو ، جذاب و بی حاشیه 😏😂🥲سر دسته کمپین : #نه_به_حس_ششم ⚘شاید بهش اعتقاد داشته باشم ولی هیچ وقت توی نی نی سایت قبولش ندارم و هر کس که ادعا میکنه حس ششم داره فقط میخواد با روح و روان شما بازی کنه.......اینجام که شاید بتونم با حرفام به کسی کمک کنم و گرنه نی نی سایت هیچ سودی برام نداره😂💔 مشتاق شنیدن تجربیات و اتفاقات آموزنده🌻 
سلام، حقیقتا زیر گروه ریاضی و فیزیک خوب نیست کلا چون کشور ما مصرف کننده علم و تکنولوژی هستش.. بازار ...

جدا ؟ این رشته های مدیریت خوبن؟اینا هم بیکار دارن که

Enfj 💗/ حق میگم و حقگو ها رو شناسایی میکنم✌️ #حمایت_از_حقگویان /این کاربر از مشکل وسواس فکری و اضطراب اجتماعی رنج میبره ، ممنون که مراعات میکنید 🙏♥️اگه میخوای بحثی که کم آوردی رو با "روانی" خطاب کردنم بخاطر امضام تموم کنی بدون که خیلی بزدل و ترسویی 😂😂😂
عزیزم من رفتم طراحی و دوخت عالیه  الان مانتو،انواع لباس هر مدل آستینی، دامن ،شلوار ،بچه گانه د ...

الان شما دانشگاه میرین یا هنوز متوسطه دوم هستین؟؟

در آمد هم داره؟