2777
2789

پماد چشمی ویتامین آ بزنید

لااااایک نکن مهربون... یه روز یه نفر وارد زندگیم میشه که خیلی پاک و زلال مثل آب چشمه. تا حالا شنیدی صدای چشمه رو ؟ کنار دریا، قدم زدی؟ نسیم خنک رو توی گرما ، حس کردی؟ توی هوای سرد، شیر گرم خوردی؟ به شبای برفی زمستون، نگاه کردی؟ اهنگ مورد علاقت،که اسمشو نمیدونستی، پیدا کردی؟ امیدوارم یه روز برفی، یه نفر بیاد ، در خونه رو بزنه، بگه من اومدم، و اونقدرررر محکم بغلم کنه که تکه های شکسته ی قلبم، سر جاش قرار بگیره.حس کنم خودمو پیدا کردم . یه نفر که جبران می کنه تمام سالها و روزایی که از دیگران تمنای محبت داشتم. یه نفر که معجزه زیبای الهی از طرف خدای مهربونم باشه ، یه فرشته ی نجات که وقتی می خوابه،خواب رو از چشمام میگیره و محو نگاه قشنگش میشم.حرف که میزنه، بهترین شنونده میشم.وقتی به حرفام گوش میده، قشنگترین حرفا رو میگم. و وقتی کنارم نیست، منتظر اومدنش میشم.دلم میخواد باشی تا زندگی کنم و هر لحظه بگم : خدایا شکرت ، من عاشق زندگی هستم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

برین دکتر

بعد بهتون یه پماد میده اگه لازم باشه با گاز و یه مواد میکشه رو جای سوخته شده ک جاش نمونه 

برید داروخونه میگ چ پمادی خوبه

من مادر خودم دستش سوخته بود اینجوری بود ولی اسم پماد یادم نیس

برین دکتر بعد بهتون یه پماد میده اگه لازم باشه با گاز و یه مواد میکشه رو جای سوخته شده ک جاش نمونه& ...

دکتر رفتم پانسمانم کردم زخممو. پماد سوختگی هم میزنم ولی یه چیزی میخوام تخصصی برای اینکه جاش نمونه 

اول از همه بانداژش نکن اگرم درد میکنه روش یخ بزار و بعدش کرم های سوختگی مثل کالاندولا

رفتم دکتر پانسمان کردن و گفتن تا سه روز هرروز پانسمانشو عوض کنم خودم.

دکتر رفتم پانسمانم کردم زخممو. پماد سوختگی هم میزنم ولی یه چیزی میخوام تخصصی برای اینکه جاش نمونه&nb ...

خب جاش نمونه فقط شنیدم با گاز میکشن رو زخمه جوری ک ب خون بیفته ک نمد چی اضافه نیاره 

اما حالا باز با خود دکتر مشورت کنین

و اما ی روغن هن هست نمیدونم اونو سرچ کنین یا بپرسین فقط میدونم ی روغن هست اونم خوبه بزنین

رفتم دکتر پانسمان کردن و گفتن تا سه روز هرروز پانسمانشو عوض کنم خودم.

وقتی یه جاییت میسوزه انگار ژله ای ماننده وقتیم میای پانسمان میکنی اون جای سوختگیت که خوب شد زبر میشه به مرور زمان

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز