2789
عنوان

چی کار کنم

41 بازدید | 4 پست

مادرم ۵ ماهه مریضه من هم ازش مراقبت کردم دیگه کم مونده زندگی خودم بپاشه. خودم هم داغون. این هفته کلا اونجا بودم . فقط دیشب و پریشب خونه خودم خوابیدم. الان باز باید برم پیشش. چون تنهاست خودش میگه لازم نیست شب بمونی. از طرفی صبح کسی نیست بهش صبحانه بده. اگه شب خونه خودم باشم باز باید اول وقت برم صبحانه و خوراکی بدم بعد برم سرکار. چی کنم. 

واقعا بریدم. 

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

عزیزم خدا شفاشون بده

یعنی اینقدر بیمارن که اگر توی یخچال آماده کنی ایشون نمیتونن صبح برای خودشون چای بریزن و از یخچال صبحانه بردارن؟

چون خودشون میگن نیازی نیست بمونی، پرسیدم. 

اگه کسی دیگه نیست کمکت کنه، گاهی شما شب برید خونه مادرت ، گاهی مادرت بیاد گلم

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
عزیزم خدا شفاشون بده یعنی اینقدر بیمارن که اگر توی یخچال آماده کنی ایشون نمیتونن صبح برای خودشون چا ...

نه چون پاش آسیب دیده و با واکر راه میره نمیتونه برداره ببره یا چای بزاره. خونه من نمیاد چون دسشویی پله داره.

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نه چون پاش آسیب دیده و با واکر راه میره نمیتونه برداره ببره یا چای بزاره. خونه من نمیاد چون دسشویی پ ...

ان شاءالله زودتر  خوب بشن

براشون حمد میخونم⚘

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
ان شاءالله زودتر  خوب بشن براشون حمد میخونم⚘

متشکرم