2777
2789

چرا موهاتو کوتاه کنی .. موخوره در اثر خشک شدن نوک موهست

منم خیلی مو خوره داشتم .. از حموم ک میای بیرون اب موهاتو بگیر نوکشو با مرطوب کننده ..مرطوب کن چندبار بزنی کاملا از بین میره  

من انقدر مو هام بلند بود با پر پشت خیلی بلند بود اون وقت موخوره گرفت نابود شد😕 هر چی هم شامپو میزنم ...

شامپو ک رطوبت رو ب مو بر نمیگردونه .. بعد از حمام نوک موهارو  مرطوب کننده یا روغن بادام شیرین بزنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من توی شهرمون میرم پیش ی ارایشگر ک فقط موخوره میگیره ینی ۲ساعت میشینه با ظرافت تمام فقط موخوره میگیره اصلا و ابدا مو کوتاه نمیشه حالا شمام  توی شهرتون ببین کی اینکارو انجام میده برو پیشش

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️
از اینا؟

اره عزیزم 

حواست باشه اون شونه ای که میگیری دندونه هاش حتما چوبی باشه

بعضیاش فقط دسته هاش چوبی دندونه های شونه پلاستیک +چوبه

دقت کن از چوب خالص باشه

جواب ریپلای های احمقانه را نمیدم پس اگه پاسخی دریافت نکردی خودت تا آخر خطو برو . گاهی باید سکوت کنی تا اصالت به جای تو حرف بزنه...

تنها راه از بین رفتن موخوره کوتاه کردنه

ابرسانی و برس مخصوص و دستگاه موخوره گیر و اینا اثر نداره 

ابرسانی هم جهت جلوگیری از موخوره انجام میشه وگرنه مویی که دیگه درگیر موخوره هست رو با ابرسانی نمیشه درستش کرد

توی خاکی که جدال قدرتش مردونه ست، تو برای حق زن بودن من ایستادی..🌱کاربری دست دو نفر هست
تنها راه از بین رفتن موخوره کوتاه کردنه ابرسانی و برس مخصوص و دستگاه موخوره گیر و اینا هیچ کدوم اثر ...

برس برای جلوگیری از پیشروی موخوره و جلوگیری از موخوره هست ولی قطعا برای درمان موخوره نیست

جواب ریپلای های احمقانه را نمیدم پس اگه پاسخی دریافت نکردی خودت تا آخر خطو برو . گاهی باید سکوت کنی تا اصالت به جای تو حرف بزنه...
برس برای جلوگیری از پیشروی موخوره و جلوگیری از موخوره هست ولی قطعا برای درمان موخوره نیست

بله درسته 

منم گفتم برای درمانش موثر نیست 🌸

توی خاکی که جدال قدرتش مردونه ست، تو برای حق زن بودن من ایستادی..🌱کاربری دست دو نفر هست