2777
2789
عنوان

چجوری بگم بهش؟!

111 بازدید | 13 پست

خانما 

پنجشنبه تولدمه  آقایی که باهاش اشنا شدم قرار بود بیاد منو ببینه روز تولدم از طرفی مامانم دقیقا روز پنجشنبه وقت جراحی داشت من گفتم به اون اقا و گفت میخوام بیام بهونه نیار و از این حرفا ولی قبول کرد و قرار شد ۱۰ روز بعد جراحی بیاد

حالا دیروز رفتیم دکتر که ساعت جراحی و ... بگن قرار شد یک هفته بعد یعنی پنجشنبه هفته بعد جراحی بشه مامانم 

الان نمیدونم چجوری به اون اقا بگم که جراحی مامانم افتاده عقب  که فکر نکنه دروغ میگفتم ک روز تولدم مامانم قراره جراحی بشه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی باعث شده فکر کنی ایشون باور نمیکنه؟اگر واقعا باور نمیکنه زندگی با کسی که اعتمادی بهت نداره میتونه برات خیلی سخت باشه انگار هیچ وقت حس ارامش و امنیت نداری از من گفتن

آهای فلک که گردنت از هممون بلندتره به ما که خسته ایم بگو خونه ی باهار کدوم وره؟
چی باعث شده فکر کنی ایشون باور نمیکنه؟اگر واقعا باور نمیکنه زندگی با کسی که اعتمادی بهت نداره میتونه ...

ببخشید یه کاری پیش اومد مجبور شدم فقط لایک کنم 

میدونین  من یه بار کنسل کردم الان بگم احتمالا فکر کنه که امادکی ندارم و اینا خودشونم چند باری گفتن این حرفو برا همین نگران نبودم 

ولی خب حرفتون درسته💖

ببخشید یه کاری پیش اومد مجبور شدم فقط لایک کنم  میدونین  من یه بار کنسل کردم الان بگم احت ...

نه خواهش میکنم راحت باشین

چی بگم ایشالا خیره 

تاخیر تو‌عمل و این چیزا اتفاقه پیش میاد بالاخره 

ایشالا عمل مادرتون هم عالی پیش بره

تولدتونم مبارک باشه عزیزم❤️

آهای فلک که گردنت از هممون بلندتره به ما که خسته ایم بگو خونه ی باهار کدوم وره؟
مرسی خوبه اینجوری بگم  چند باری گفته که بهونه اوردی و اینا نمیخوام فکر کنه دروغ میگفتم

اول و اخر ک میخوای بری سر قرارش اگ ادم نخواد کلا بره ک دروغ میگه یا میپیچونه ولی وقتی میگی بزار هفته دیگ پس مشخصه ک گیر بودی و دروغی نگفتی اتفاقا هم همیشه دقیق نیستن کمی ممکنه بالا پایین بشن بعدم من ب شخصه ادمی ک باچرم نداشته باشه یکی دو باری براش توضیح میدم بار سوم دیگ میزارمش کنار  یا میزارم بحال خودش بمونه تا خودش باورش بشه خودش 

آدما فقط تو ترافیك پشت همن !!!!!!!