2777
2789
عنوان

خواهر شوهر

304 بازدید | 14 پست

قضیه مال دوسال پیشه.

من بند وابرو بلدم واقعا .برا خواهرشوهرام انجام میدادم اوایل همش براشون انجام میدادم اصلا بهم هیچ دست مزدی نمیدادن.مثلا ۴ تاشون هرکدوم هفته ای دوبار میومدن.

یروز خواهر شوهرم گفت منم بند و ابرو بلدم بیا برات بگیرم.بهش ۳۰ تومن هم پول دادم.نگو ک ابروهامو صورتم رو ناقص کزده(بلد نبوده ) یکسال طول کشید تا ابروهامدرست بشه.کلی دکتر و...

بعد یروزدیگه  خونه مادر شوهرم ک بودم به شوهرم گفتم میرم بیرون کار دارم.گفت کجا میری نمیخاد بری. گفتم آرایشگاه باید برم.گفت خودم میبرمت .گفتم باشه.منو ک رسوند.رفت خونه مادرش

خواهرشوهرام سوال کردن زنت کجا بردی. گفت بردم ارایشگاه(ازاین اخلاق شوهرم بدم میاد همه چیو باید بگه.میتونست چیز دیگ بگه )

گفتن داداش ما ک بند بلدیم چرا زنت انقدر افریته.پول بما میداد براش انجام بدیم. چرا به غریبه بده.بهشون نگفت ک شما بلد نیستین یا یبار خراب کردین دیگ نمیده دستتون..خیلی پروان

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خدایا شکرتتت خواهر شوهر ندارم 😑

حالا که جان ما شده ای احتیاط کن 😍.....من❤ تو❤ و دخترنازمون ❤...با احترام جواب کسی که بهم توهین کنه نمیدم چون که 👈(جواب ابلهان خاموشیست)🙂 ..خدایا کمکم کن به هدفم برسم 😍🤲

بگو خوشم نمیات زحمت بندازم گردنتون

آخه دیدم شما براخودتون انجام نمیدین

ابرو من حساسه 

و اینکه مراقب باش از آدمهایی که اینقدر راحت تز میدن فرسنگها فاصله بگیر

تو این کارها ی انجام دادنی هزار تا زر مفت خواهند زد و خواهی شنید 

ده برابر بدی ارایشگاه راحتتری

بهشون رک بگو اون سری راضی نبودم، اوناهم دیگه نمیان پیشت، بگو منم که مجانی پیشتون نیومده بودم میخواست ...

من همیشه براشون مجانی انجام میدادم.انتطار پول نداشتم.

ولی یبار ک برامن گرفتن.بهشون پول دادم.

اونم خراب کردن.

میتونستم آون پول بدم آرایشگاه بهتر انجام میداد