2821
2789
عنوان

حرف بزنیم؟

71 بازدید | 5 پست

خیلی کلافم و تو خودم. حس میکنم افسرده شدم. با مادر شوهرم اینا تو یه خونه زندگی می‌کنیم (خونه مال شوهرمه البته)... خونه بزرگیه. کل کارا رو خودم انجام میدم، خودم اونقدری میفهمم ک باید چیکار کنم چیکار نکنم. ولی مادر شوهرم بهم کلی دستور میده. شاید تو یه دقیقه ده تا کار میده دستم. مثلا امروز کل خونه رو جارو کردم، حتی وقت نکردم صبحانه بخورم، میگه سریع ناهار درست کن. دارم ناهار درست میکنم، برنجم هنوز تو آبه میگه برو حیاط جارو کن. انقد تند تند کار میکنم و هیچی نمیگم ک حس میکنم یه آدم افسرده شدم. دلم میخاد بزارم و برم. ب شوهرم هم ک میگم میگه مادرمه یه عمر زحمتمو کشیده، تازه بعضی موقه ها ک خابم میاد بیدارم میکنه میگه چایی دم کن یا فلان کار کن. دیگ خیلی وقت سکوت کردم، از وقتی ک فهمیدم شوهرمم طرف مادرشه

والا من بودم اونطوری زندگی نمیکردم

{یک عدد ارمی هستم: ارتش بی تی اس انجا و اینجا و همجا}  بیایید به عقاید هم احترام بزاریم و بخاطر داشتن عقاید متفاوت با هم بحث نکنیم؛هم بخاطر سلامت ذهن خودمون هم احترام به عقاید♡

خیلی سخته چقدر صبوری

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

والا من بودم اونطوری زندگی نمیکردم

چیکار کنم ویه دختر 18ساله ک از یه خانواده تعصبیه، نمیتونم چیزی بگم. نمیتونم مشکلمو ب کسی بگم. حتی خواهر هم ندارم باهاش حرف بزنم. دارم سکوت میکنم و از درون خورد میشم 

18سالمه اما اندازه یه دنیا خستم. خیلی خیلی خسته 

چی بگم 

خدا بهت کمک کنه. با همسرت صحبت کن بگو یه خونه نزدیکتون برای مادرشوهرت بگیره، بلکه راحت شی از این شرایط

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲