2777
2789

چند  روزه اسهال دارم نکنه واس آبه😂😂😂😂

پا‌گرفتی توی قلبم کم نزاشتی تو رفاقت ...من بمونم یا نمونم به خودت بستگی داره.نرو هر جمعیو بی من بگو عشقم نمیزاره😊امشب ازخود بیخودم شرمیکنم هرکی بیاد سمت تو، بده بمن دست تو ،همسفرقلب من بگو کی دوستم داره قدر تو😉

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اهواز تا جایی که میدونم آبش به شدت آلودست عزیزم اگه براتون مقدوره دستگاه تصفیه نصب کنید ما باآب مثلا تصفیه تهران مریضیم شما که جای خود..

تورکیه باشون ساغ اولسون..آذربایجان وار اولسون..خوی باشون ساغ اولسون..ایرانیمیز وار اولسون..🏳از جنس اتحاد🤍      freedom🕊
من که همش نس میکردم باردارم😄😄😄دل‌درد وحالت تهوع ..بعددیدم تاآب میخورم اینطور میشم.‌

من ۲۰روزه زایمان کردم چند روزه مش اسهال😂

پا‌گرفتی توی قلبم کم نزاشتی تو رفاقت ...من بمونم یا نمونم به خودت بستگی داره.نرو هر جمعیو بی من بگو عشقم نمیزاره😊امشب ازخود بیخودم شرمیکنم هرکی بیاد سمت تو، بده بمن دست تو ،همسفرقلب من بگو کی دوستم داره قدر تو😉
داریم ولی فایده نداره

سیستم آب خونه یا فقط یخچال؟

باید روی لوله کشی خونه نصب شه

تورکیه باشون ساغ اولسون..آذربایجان وار اولسون..خوی باشون ساغ اولسون..ایرانیمیز وار اولسون..🏳از جنس اتحاد🤍      freedom🕊
سیستم آب خونه یا فقط یخچال؟ باید روی لوله کشی خونه نصب شه

دستگاه آب تصویه دیگه عزیزم لوله کشی...که البته اونم تقریباماهی یک یادوبار حداقل باید فیلترش راعوض کنیم

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

توروخدا

saraaaaaa____ | 10 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز